Новина в Narod.bg: Ето го гарда на Алексей, свързал Петя Банкова с Асен Василев (ХИТ СНИМКИ)

3 35 353

Пореден удар на Narod.bg – представяме ви каратиста Георги Скриников, бивш личен бодигард на екзекутирания Алексей Петров, който е причината шефката на Агенция „Митници” Петя Банкова да се запознае с Асен Василев и така да стигне до върха на държавното управление.

Жоро и Петя на море…

Според перфектно запознат с драмите в държавата именно Жоро Скриников, с когото преди време митничарка №1 имала лични отношения, запознал 45-годишната Кака Петя с Алексей Петров, който очевидно видял потенциал ѝ и от своя страна я лансирал пред Асен Василев.

Така се стига дотам, че финансовият министър я пробутва първоначално за зам.-шеф на митниците, а от февруари и за директор на най-важната приходна агенция, която пълни бюджета повече от НАП.

Петя Банкова е в системата от 2002-а като служител на ДОТИ-МВР, минава през ДАНС, за да влезе в митниците, където зае поста директор на 20 февруари 2024-а.

Реклама

Заповедта за назначението бе на принципала – финансовия министър Асен Василев, като доскорошният началник Павел Тонев стана негов съветник.

Проверката на Narod.bg показа, че Георги Скриников е инструктор в Централен полицейски карате и джу джицу клуб.

Бившият любим на митничар №1 Петя Банкова, с която са били достатъчно близки, както показват кадрите, които публикуваме ексклузивно, има 2-ри дан по шотокан карате, защитен пред главен инструктор на световната федерация Хитоши Касуя през 2016 г.

ОЧАКВАЙТЕ в Narod.bg продължение, за да научите за кой баровец работи каратистът на Кака Петя

3 Коментара
 1. Малката Яра казва

  Например…
  .Всъщност вместо да изброявам примери, ще посоча предпоследният водевил преди сегашния. Този предпоследен е съвсем пресен – той се разигра, когато министърът и правителството Денков поискаха и най-сетне получиха в края на август мин. г. оставката на тогавашния главен секретар Петър Тодоров, за да сложат сегашния.

 2. !!! казва

  Да, ВИДЯХМЕ го!!! Хайде сега „народ“ бг, ПОКАЖЕТЕ и ПЪТНАТА КАРТА!!!

 3. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  МАГДАЛЕНА ТАШЕВА

  Делници
  https://www.youtube.com/watch?v=YH5-0Ov8mzk

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.