Слави и бизнесът в потрес: С Евтим Милошев шоуто се превръща в сериал, пълна подигравка

2 11 047

Туристическият бранш и Слави Трифонов са в потрес от предложението Евтим Милошев да стане служебен министър на туризма. „Шоуто в сектора ще продължи, както и до момента да се управлява от хора без опит и експертиза. Вече се превръща в сериал с няколко сезона“, коментира проф. Георги Рачев, зам.-председател на Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА) и собственик на туроператор. Според него избирането на човек без опит в туризма показва, че браншът не е приоритетен за държавата.

„Това е поредната постановка, която ще се играе в туризма. Пълна подигравка с бизнеса“, заяви Павлина Илиева, председател на Сдружението на туроператорите и туристическите агенти „Обединение Бъдеще за туризма“ (ОБТ). Тя подчерта, че секторът е поставен в ъгъла на икономиката на България.

Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Георги Щерев смята, че за пореден път изборът на министър без опит в туризма показва слабата позиция на бранша сред управляващите. „Няма чуваемост и е крайно време всички в сектора да се обединим, а не да продължаваме да се разцепваме в нови организации“, каза той. Щерев иначе няма нищо против личността на Евтим Милошев, тъй като не го познава.

„Когато чух името на Евтим Милошев, че се спряга за министър на туризма, помислих, че е шега, или по-скоро се отнася за Министерството на културата. Сега осъзнавам, че туризмът всъщност е част от индустрията за забавления, нека да е весело!“, обяви Венцислав Танчев от Асоциацията на инкаминг агенциите, в която влизат представителствата на големите чужди туроператори у нас.

Реклама

„Лицето Евтим Милошев няма абсолютно нищо общо с всичко, което правя. Това написа лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов по повод номинацията.

Коментарът му идва след твърденията, че номинираният за министър на туризма в служебното правителство Евтим Милошев е свързан с партията му.

„Слушайки коментарите за новото служебно правителство, с огромна изненада установих, че моето име присъства като човек, който има служебен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, искрено ме разсмя. Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, вероятно разбира от туризъм, защото сигурно е турист“, написа Трифонов.

Той допълни, че Милошев е работил в част от неговите телевизионни предавания.

„Аз го махнах от предаването си по обективни причини. Оттогава няма абсолютно нищо общо с всичко, което правя. Ама абсолютно нищо общо. Така че спокойно може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката“, коментира Трифонов.

2 Коментара
  1. Неопитна джебчийка, доведе до оргазъм мъж в автобуса! казва

    И докато 80% -те дебили се вълнуват поредната колониална администрация на Галя от ПосолствоТО, в Брюксел се провеждат церемонии по случай 75-ата годишнина от създаването на терористичния Северноатлантическия алианс. Очаквано, най-коментираната тема сред политиците, пристигнали на тържествата, беше Украйна. В допълнение към призивите на генералния секретар на НАТО Йенс Столтеберг за допълнително финансиране на Киев, на събитието бяха обявени нови мерки за подкрепа на Украйна от алианса. Полският външен министър Радослав Сикорски заяви, че е взето решение за създаване на мисия на НАТО в Украйна, което се потвърждава от факта, че в Германия вече пристигна ирландско военно подразделение . Да се готвят и нашите млади мъже!

  2. Късопишкофф казва

    Е как туризма да е приоритетен за държавата, като държавата има 0% държавен дял в туризма? Частните тарикати, едрите мастодонти, 19 на брой еднолични собственици на фекалиеморието и около 6 едри собственици на планинско-скиорския бизнес, си шарят такса спокойствие на кого си требе и всичко е в цветя и рози. На година в региона идват на почивка средно по над 5 милиона чужденци, а частните собственици на туризма отчитат и плащат данъци за да кажем 555 000 нощуФки! Значи останалите 4 445 000 туристи са били на фекалиеморието или на ски туризъм само за по един следобед и дори не са спали в региона???
    Региона е разпарчетосан до последния кв.м. между голями и средни феодални косатки и тук-там по накоя дребна ло-кална каракуда! Според мен министерството на туризЪма е повече от излишно! Само се хаби държавна пара за солидни заплати на няколко стотин или хиляди паразити, дето демонстрират трудова активност и взимат таксата-спокойствие, за да предадат по-голямата и част по-горе по хранителната верига!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.