Само в Narod.bg: Ето го митничаря зад контрабандата през ГКПП „Дунав мост 2“

1 38 017

Актуалната тема с колосалната корупция в Агенция „Митници”, срещу която арестуваната шефка Петя Банкова уж се борела, като отстранявала читавите служители и назначавала продажни партийни калинки, намери продължение в сигнал до Narod.bg.

Митнически служител описа какви престъпления се случват на останалите извън фокуса гранични контролно-пропусквателни пунктове, докато се вторачваме в ГКПП „Капитан Андреево”.

„Нека спецслужбите да продължат да ровят в района на Свиленград, но да погледнат и към Видин, Русе… Наясно ли са какви ги вършат митничарите там? Ако нямат информация, да питат румънските колеги, които постоянно залавят контрабандни цигари, преминали необезпокоявано през България, защото схемаджиите са си платили където трябва, призова източникът на Narod.bg.

Реклама

„Миналата година бе прикрит грандиозен скандал на ГКПП „Дунав мост Видин – Калафат”, откъдето минали 30 тира с контрабандни цигари, заловени обаче от другата страна на браздата от румънците. И какво обяснили шофьорите на камионите при разпита?

„Платили сме си на Иво П., защо ни спирате”! (името на пробития митничар се пази в редакцията на Narod.bg и ще бъде предадено на компетентните власти, б.ред.)

Абсолютно всички задържани в Румъния шофьори с цигари, заготовки за цигари, филтри, тютюн и т.н., идващи от България, казала, че са платили на Иво П., отсече източникът ни, осветлил заметения под килима корупционен скандал.

Униформеният служител обаче препоръча на спецслужбите да разширят кръгозора, защото е много порочно да изключваме от корупционно уравнение един изключително важен играч – Главна дирекция „Гранична полиция”, която по закон има водеща роля на границата.

Очаквайте скандални разкрития по темата само в Narod.bg

1 Коментар
  1. Митко казва

    Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:–- https://e.vg/Alkotox

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.