Изринете ПП! Кирил Петков искал приятел на Татко Петко да прави изборите – кой е Кирил Ценкин?

2 11 653

„Продължаваме подмяната” трябва да бъдат изритани от политическата сцена! Пореден коз на гневните към ПП българи даде невнятният Кирил Петков, който поискал оперативният щаб на изборите да бъде ръководен от зам.-министърът на МВР Кирил Ценкин, който се оказа… личен приятел на баща му Петко Петков, станал печално известен като Татко Петко.

Преди Ценкин е бил в НСО и като такъв охранявал Просто Киро. Понеже бил личен приятел на Татко Петко, канадецът Киро дори искал да го направи шеф на Националната служба за охрана.

Реклама

Новината, че изборите трябвало да ти прави приятелят на Татко Петко МВР шефът коментира така: „Тогава аз му казах, че това много трудно може да се случи и дори е невъзможно, тъй като винаги назад във времето, а и за напред, ще бъде и е бил главния секретар. Няма как лице, което е част от политическия кабинет да бъде ръководител на оперативния щаб“.

Журналистите, отразяващи работата на Министерския съвет обаче, го познават като охранител на много от премиерите на прехода. Кирил Ценкин е запомнен зад дясното рамо на Кирил Петков, а преди това – на Бойко Борисов и Пламен Орешарски, както и на редица служебни премиери.

Охранявал е и Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи.

Кирил Ценкин е завършил магистратура със специалност „Логистика на сигурността и отбраната“ във Военната Академия „Г. С. Раковски“, четем в официалната му визика.

2 Коментара
  1. Ангел казва

    Cпpете да пиете за мнозина това е пpоблем, който не е толкова лесен за pешаване, аз cамият знам. Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:–- https://e.vg/Alkotox

  2. КОЛАРОВА - ВНУЧКАТА казва

    кикиту само баце ше го лекува,отпърво да го нае3бе да му калиброва халката и после вцентралния – булка на мангалите

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.