ФАКТ: Неможачите от ПП провалят Мария Габриел

3 10 897

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди посочената за следващ премиер Мария Габриел, че министри на „Продължаваме промяната“ ще я провалят и затова да помисли за какви позиции във властта ще преговаря.

„Ако приемеш да си премиер с този финансов министър, за няколко месеца ще те провалят. Провалиш ли се ти, ние ще се сгромолясаме, защото няма да имаме повече инструменти пред избирателите“, каза Борисов за значимостта на Мария Габриел.

Реклама

Тя замени позицията си на еврокомисар заради перспективата да бъде министър-председател в кабинет с неможачите от виртуалната партия ПП.

Лидерът на ГЕРБ атакува министрите на финансите Асен Василев, на отбраната Тодор Тагарев, на икономиката Богдан Богданов и на спорта Димитър Илиев.

Борисов осветли намеренията на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, като призова лидерите на ДСБ Атанас Атанасов и „Да, България“ Христо Иванов „да видят какво се случва встрани и как „Продължаваме промяната“ узурпира цялата власт“.

3 Коментара
  1. Николай Георгиев казва

    ПИКльовци само не видях къде ви е ФАКТа

  2. only казва

    Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:–- https://use.my/man

  3. Дедо Пене казва

    МУТРАТА ИСКА СМЯНА НА КОКОРЧО, ЗАЩОТО МУ БЛОКИРА ВСИЧКИ КРАЖБИ ОТ ФОНДОВЕТЕ И ПРОЕКТИТЕ ДАЖЕ В ОБЩИНИТЕ, КОИТО 60% СА НА ГЕРБ! ТОЛУПА НЕ ВДИГНА ДОХОДИТЕ 12г, А ПЕНСИИТЕ САМО С 10%, А ВАСИЛЕВ ЗА16месеца ОТ 2022г. УВЕЛИЧИ ПЕНСИИТЕ С 60% И ЗАПЛАТИТЕ С 45%!!! САМО ДА ПОСЕГНЕ НА КОКОРЧО ЩЕ МУ БЛОКИРАМЕ ЖИВОТА НА ГЕРБЕРАСТА ПРОДАЖЕН!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.