Само в Narod.bg: Вижте Мартин Нотариуса като ченге (УНИКАЛНА СНИМКА)

3 14 479

Лобистът в Темида Мартин Божанов – Нотариуса, който бе показно убит на 31 януари, е притежавал полицейска униформа, с която се е снимал за своя профилна снимка във фейсбук шест години преди покушението – през 2018-а, научи ексклузивно Narod.bg.

Снимката на Нотариуса като ченге получихме от запознат с драмите източник под пагон. Кадърът е потвърждение на съмненията, че Мартин Нотариуса е бил свързан със службите.

Реклама

По-рано днес дипломатът и експерт по сигурност Иван Анчев заяви пред България ON AIR, че според него Мартин Божанов е бил сътрудник на ГДБОП.

„Моето предположение е изцяло на база на анализ. Божанов е бил сътрудник на ГДБОП. Дали е бил информатор или агент, е друг въпрос.

Интересно е кога е станал сътрудник. Ако Божанов е станал сътрудник на МВР, след като срещу него имаше 10-14 подадени преписки, как лице, което има толкова сигнали, да става негласен сътрудник? Всички, които отричат или се позовават на прокуратурата, знаят добре отговорите”, загатна Анчев.

3 Коментара
 1. Германия депортира в България мигранти, които са съдени за убийства, изнасилвания казва

  Германия депортира в България мигранти, шест от които са съдени за убийства, изнасилвания и други тежки престъпления
  Успешна депортация на нарушители в България
  На 8 февруари 2024 г. малък чартър, организиран от Баварската държавна служба за убежище и връщане (LfAR) и придружен от Федералната полиция, отпътува от летище Мюнхен с 23 души, които трябваше да напуснат страната и да заминат за София, България.
  Сред депортираните са шест души, осъдени за убийство, непредумишлено убийство, тежка телесна повреда, сексуални престъпления, грабеж при утежняващи обстоятелства и пране на пари.
  „Държавната служба за убежище и връщане винаги е била и остава ангажирана с приоритетно връщане на извършителите на престъпления, които трябва да напуснат страната“, подчертава Аксел Щрьолейн, председател на LfAR.
  LfAR изрично благодари на всички участващи агенции и органи за успешното и безпроблемно сътрудничество. Източник: lfar.bayern.de

 2. многознайко казва

  Офффф.Икакво от това.Да не би до е толкова сложно да подпишеш 5 листа за съгласие и водещия оперативен работник да направи предложение пред началника,който да го утвърди.Така се прави чадърче.Другото е по важно-другото.Защото ако сбъркаш конците в смоя полза на тази позиция ще те съдят като служител ,а не като информатор.Що не ви го обясни това министъра-все пак е бил на оперативна длъжност.И пак повтарям-не това е важното-чадъра и без това е ясен.Да видим резултатите от далаверите,които са били извастни поне на 80%.

 3. Пенка казва

  Отслабването без диета и гладуване не е мечта – това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват–> http://gg.gg/ketoexpo

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.