Шок! Васил Божков забранява хазарта!

3 9 835

„Ако съм на власт, ще забраня хазарта, вреден е. Нищо няма да ѝ стане на държавата без хазарт. Аз съм бил в хазарта и знам как ще се справя”. Така новият политически лидер Васил Божков шокира публиката по време на учредяването на националното движение „Център“, предаде „Фокус“.

За войната в Украйна

На въпрос за войната в Украйна Васил Божков отвърна, че позицията на неговото движение е против войната: „Извършват се зверства и от двете страни“.

За колекцията

„С моята колекция се отбеляза приемането на България в ЕС. Сега е конфискувана. Ще направя музей в бъдеще“, каза Божков.

Реклама

За Мартин Божанов – Нотариуса

„Рибата се вмирисва от главата. Има много като Нотариуса и Пепи Еврото. Трябва да се започне от горе надолу“, е мнението на Божков.

За делата срещу него

„Делата въобще не ме притесняват. Всички видове мерки траят 8 месеца. Когато не си направил нищо, какво може да те притеснява. Затова се прибрах съвсем спокойно“, посочи Божков.

За бъдещето в политиката

„В центъра сме, защото всички се обединяват около нас. За избори в бъдеще – времето ще покаже. Това движение е политическо, естествено е да гледаме натам. Искаме разпускане на парламента и оставка на това измислено правителство“, казаха от „Център“.

3 Коментара
  1. Lucid & Ferrous казва

    Късно е либе за китка.

  2. oralmoccasin казва

    Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:– https://do.my/bluestone

  3. Ivan казва

    Трябва да излезне партия ,която да се бори истински за България и българите.Да вкара във затвора крадците през прехода.Тоест ,Борисов,Доган,Пеевски и много други хитри крадливи чайки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.