Само в Narod.bg: Пепи Еврото записвал магистрати и политици в „Осемте джуджета”, ето къде са видеата

3 18 283

Лобистът в Темида Петьо Петров – Еврото, осветлен от Narod.bg като беглец в Дубай, е записвал със скрити камери политиците и магистратите в печално известния ресторант „Осемте джуджета”, където са въртели мръсотии за милиони, научи Narod.bg от свой човек в Темида.

Отвратителната симбиоза между магистрати, политици и престъпници, в която медиатор е бил Пепи Еврото, не е тайна за никого, но досега не беше ясно какви точно са доказателствата срещу мафиотската структура.

Новината, че всъщност Пепи Еврото е записвал с перфектно качество на звука и картината своите „гости”, и че супер скандалните видеа се пазят, за да може после жертвите да бъдат изнудвани, бе споделена с Narod.bg по повод скандалното изявление от вчера на Софийската градска прокуратура (СГП), която се оправда защо е прекратила разследването срещу Петьо Петров.

„Делото срещу Петьо Петров-Еврото е прекратено, тъй като било водено с цел да бъдат дискредитирани магистрати”, изцепиха се от държавното обвинение съвсем в духа на „Гарван гарвану око не вади” по повод прекратяването на делото, образувано през май 2023-а в Софийската районна прокуратура и впоследствие прекратено от по-горната Градска.

За капак обвинителите си намерили и жертва – колегата районен прокурор Константин Сулев, който си е позволил да привлече като обвиняем Петров, за което по-късно получил обвинение в длъжностно престъпление. Обвинението към Петьо Еврото е за незаконно снимане и изнудване и е въз основа на въпросните записи, набързо скрити от любопитни очи.

Реклама

СГП публикува изцяло и 33-страничното постановление на прокурора Йордан Петров, който е прекратил делото на 13 октомври 2023 г.

Делото е образувано на 29.05.2023 г. „след неоснователно самосезиране на Софийска районна прокуратура по публикация в медиите, придружена със снимков материал”, заявява СГП в съобщението си.

Източникът на Narod.bg от Темида контрира, че разследването е прекратено в разрез със закона, защото очевидец е разкрил на прокуратурата къде беглецът от правосъдието Пепи Еврото пази скандалните видеозаписи с кристално аудио от „Осемте джуджета”.

Според информатора ако видеата видят бял свят, доста „особени лица” от политиката и правосъдната система ще се видят в унизителни ситуации да изговарят думи, за които трябва да бъдат изпратени на съд.

В момента всички се правят на умрели лисици – наясно са за съществуването на клиповете, затова прокуратурата панически ги засекретила.

„Ако ги вкарат тайните записи в делото като веществени доказателства, съдебната система и политическият елит буквално ще се разпаднат”, категоричен е източникът на Narod.bg.

3 Коментара
  1. Да де казва

    Няма политически и съдебен елит. Има елит от престъпници облечени в държавна власт.

  2. многознайко казва

    Тук е редно в шайката да се включи и Ясен Тодоров-авер от тесния кръг на Еврото.Те са в тандем отпреди 20 години,който повярвайте ръжда не е хващал.Все пк да не забравяме,че слид прокурорско-следователската им дружбица,измерена във финикийски знаци и под особената опека на една друга“умрала лисица“-Сотир Цацаров-Тодоров е бил в паяжината на ВСС,като е решавал съдбата на не един и двама за кариерно израстване магистрати.Ще бъде интересно-повярвайте…..

  3. possiblelenette казва

    Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:– https://do.my/bluestone

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.