Няма мърдане! Narod.bg пита МОСВ как скрап мафията точи 6 млн. лева кеш всеки месец

3 10 069

Край на клинченето – скрап мафията, която всеки месец прибира средно по 6 млн. лева кеш на каса от една точно определена банка, вече е осветлена в сигнал на Narod.bg, входиран в Министерството на околната среда и водите (МОСВ), по който вече се работи.

Сега остава министър Юлиян Попов и екипът му да си свършат работата и да разплетат схемата на основните играчи в далаверата – „Автоекопроджект“ АД, „Българска рециклираща компания” АД, „Ауторек” АД и „Българска организация за автомобили” АД, чиято дейност се организира от зам.-председателя на Управителния съвет на Българската асоциация по рециклиране Здравко Биков и бизнесмена Павел Златинов, собственик на голяма фирма за скрап.

В сигнала до МОСВ припомняме, че в серия публикации източници на Narod.bg както от частния бизнес, така и от екоминистерството, осветлиха грандиозни схеми за източване на бюджета с данъчни и финансови престъпления, в които участват организациите за оползотворяване на отпадъци (ООп) на ИУМПС (излезли от употреба моторни превозни средства), които по-горе вече изброихме.

В търсене на истината за широката общественост и с цел предаването на фактите, до които достигнахме, на компетентните власти – в случая Прокуратурата на Република България, поискахме министър Юлиян Попов е неговите експерти в кабинета да отговорят на няколко въпроси.

Реклама

(Нужно уточнение – колосалното източване на бюджета чрез мнимо рециклиране няма как да се случи без чадър над  престъпленията, спуснат от корумпирани чиновници в МОСВ, които са ясни както на министър Попов, така и на спецслужбите и медиите).

Затова и първият въпрос до МОСВ е кои са длъжностните лица в Министерството на околната среда и водите, които пряко отговарят за изпълнение на нормативните изисквания към дейността и организациите по оползотворяване на ИУМПС и участват в контрола по изпълнение на целите през 2021 г., 2022 г., и 2023 г.?

Конкретен отговор на този въпрос ще ни даде списък с потенциалните „къртици” на скрап мафията вътре в МОСВ и база за разследване на тяхната дейност през годините, финансовият им статус, дали притежават сметки и имоти, записани на подставени лица или на свои роднини и т.н.

Очаквайте продължение с нови въпроси, които поставихме на министър Юлиян Попов и екипа му за схемите на скрап мафията

3 Коментара
  1. jesous казва

    Best online money making method to work online and start making extra $19k or even more by doing this easy job from home. my last month’s earning with this are $18583 and i am doing this just for 3 hours a day very easy work and regular income from this are amazing. everybody can now get this job and start making dollars online by follow instructions on this web…

    http://www.cash.salary49.com

  2. 487tan казва

    Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим–– https://use.my/azalfa

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.