Мръсотия в Narod.bg: Този адвокат ли е босът на Мартин Нотариуса?

2 22 147

Убийството на Мартин Божанов по прякор Нотариуса извади наяве отвратителни истини за българското правосъдие. Narod.bg вече писа, че криминалисти от МВР проверяват видеозаписи на срещите на бившия главен прокурор Иван Гешев с лобиста в Темида. За такива срещи намекна и.ф. прокурор №1 Борислав Боби Сарафов, на което неговият предшественик на поста отвърна със заплахи за дела за клевета.

Сега източник на Narod.bg твърди, че Нотариуса дори не е на върха на престъпната пирамида, над него стоял адвокат, който играел ролята на медиатор между престъпници с проблеми в съда и магистрати с мерак за допълнителен кеш.

Реклама

Дали тази роля се играе от адв. Велимир Атанасов е работа на следствието да установи. За него се знае, че е бивш съдия от Софийския районен съд, ориентирал се овреме към частната практика като адвокат, защитавал е редица знакови имена, сред които и Мартин Божанов. Името му беше забъркано в грозния рекетьорски скандал около бащата на Иван Гешев и присвояването на млечната компания „Жоси”.

В Темида се твърди още, че Велимир Стоянов се срещал редовно с покрилия се в Дубай Пепи Еврото в печално известния ресторант „Осемте джуджета”, което много лесно може да се установи, стига властите да имат желание да осветлят цялата истина около корупцията в правосъдната система.

2 Коментара
  1. 487tan казва

    Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим–– https://use.my/azalfa

  2. Д-р Менгеле казва

    Колкото по ашладисан е един мангуст, толкова по престъпен и крадлив Е.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.