УДАРНО: Иван Гешев съди Борислав „Истината” Сарафов

2 8 779

Бившият главен прокурор Иван Гешев заплаши със съд заемащия временно длъжността и бивш негов заместник Борислав Сарафов. По-рано Сарафов заяви пред медиите, че Гешев е свързан с кръговете на Петьо Петров-Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса.

„Досега търпях всякакви лъжи, защото бях главен прокурор и ме интересуваше престижа на институцията, която представлявах. Оттук нататък възнамерявам да съдя всеки лъжец, независимо дали се прави на главен прокурор или е представител на някоя розово-либерална медия“, написа във фейсбук Гешев. Той определи изказването на бившия си заместник като „мръсна политическа атака“.

Реклама

„Натисна се ENTER и Боби Истината, специалист в късия разказ, оповести „истинска“ история в стил „сам си я измислих“. И след това се обори сам като каза, че не разполага с никакви доказателства за твърденията си“, коментира още той.

По повод изказването на Сарафов, че вижда едно име, което излиза „пред скоби“ и в двата кръга около Петьо Петров-Еврото и Мартин Божанов-Нотариуса, Гешев коментира: „Радвам се, че съм изкаран пред скобите, защото вътре в тях се намират хора, до които никога не съм искал да стоя. Все пак на снимката с Петьо Еврото видимо е Борислав Сарафов“.

2 Коментара
  1. Адвокат казва

    Структурата на Мартин Божанов след убийството му ще остане да си действа в лицето на адвокат Велимир Атанасов,бивш съдия.Дори адв.Атанасов може да е по-високо в йерархията,да е мозъкът на тази група .А топлата връзка на Атанасов с Гешев е ясна за всички

  2. mark казва

    Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим– https://do.my/azalfa

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.