Новина в Narod.bg: МВР разследва контактите на Иван Гешев с Мартин Нотариуса, срещите записани

4 53 377

Криминалисти от МВР проверяват видеозаписи на срещите на бившия главен прокурор Иван Гешев с Мартин Божанов – Нотариуса, съобщи пред Narod.bg източник от Вътрешното министерство. За такива срещи намекна и.ф. прокурор №1 Борислав Боби Сарафов, на което неговият предшественик на поста отвърна със заплахи за дела за клевета.

Въпреки това съществуват множество записи от охранителните камери, опасли Съдебната палата, как Мартин Нотариуса влиза от входа, водещ директно към Върховна прокуратура, където е кабинетът на Иван Гешев като главен прокурор, намекна информаторът на Narod.bg.

Реклама

Записите се анализират времево, за да е ясно към момента на визитата на Мартин Нотариуса дали Иван Гешев е бил в кабинета си, така че да отпаднат всякакви съмнения за пристрастност. Запознатият с тайни от кухнята на събитията съобщи ексклузивно, че връзката между Гешев и Божанов минава през адвокат, който също е обект на проверка от МВР.

Очаквайте продължение на съдебно-криминалната сага само в Narod.bg

4 Коментара
 1. Advokat казва

  Адв. Велимир Атанасов е връзката,бивш съдия.Адвокатът е над убития Мартин Атанасов вероятно ,така че тази група си остава да действа/дерибейства

 2. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  „ГНОМА“ ПЛАСИРА СПИСЪК, ПОДАДЕН ОТ АВЕРА МУ ГЛАВ. СЕК. НА МВР ЖИВКО КОЦЕВ, НА МАГИСТРАТИ ПОСЕЩАВАЛИ ТАЙНИЯ КЛУБ НА МАРТИН НОТАРИУСА! СТЪКМЯВАТ ИМЕНА, КОИТО ИМ Е УГОДНО ДА „СГОТВЯТ“

  Към определени медии е пласиран „списък“ с имена на магистрати, които са посещавали тайния клуб „SS“ на Мартин Нотариуса, разкри АФЕРА.

  „Списъкът“ е пласиран от „Гнома“, подаден от авера му глав. сек. на МВР Живко Коцев, са засекли партньорски служби.

  В „списъка“ покрай истинни имена, които са посащавали клуба на Мартин Нотариуса, са изписани умишлено и нарочно и имена на магистрати, единствено за да бъдат „сготвени“ угодно на пласиралите „списъка“ покрай нашумелия скандал с Марто Нотариуса.

  АФЕРА публикува дословно изпратеното „послание“ към определени медии, които още се ослушват и не го публикуват, за да е ясно, че това е „активно мероприятие“ на „Гнома“ и компания:

  „Ангел Попколев, прокурор в СГП

  Цветослав Вергов, прокурор в СГП, преди това в Специазиализираната прокуратура

  Бисер Кирилов, прокурор ВКП, преди това в СГП

  Максим Колев, прокурор ВКП

  Антон Миталов, съдия във Военния съд, санкциониран по Магнитски, защото беше пуснал Малинов в Москва

  Ясен Тодоров, зам-директор на Националното следствие, подаде оставка и стана редови следовател

  Пламен Дацов – съдия в Софийски апелативен съд

  Маргарита Немска – съдия в Софийския Административен съд, говорител на СГП преди

  Невена Зартова – административен ръководител на Софийска районна прокуратура“.

 3. Лапа Многоевракис казва

  Жевата на ГЕШЕВ Детелина Ханчева то играе куче-касичка на екс гл.прокурор .
  Детелина(адвокатка в ИМОТНА кантара на ДПС бизнесмена Христо Ковачки) е била комбина с убития нотариус 2та купували(с прокурарски КЕШ) имоти в ГЪРЦИЯ“ Нотариуса“изкупувал къщи в Халкидики а адвокат Ханчева апаргаменти(много скъпи) в центъра на СОЛУН които послу атдавяли на БОГАТИ студенти синове/дъщери на богати гръцки бизнесмени.Солун е 2-ри по големина гръцки град и е известен кято СТУДЕНТски град на Гърция .Града е претъпкан от млади хора и НАЕМИте са ужасно скъпи а отдаване на имоти в център Солун мега доходен бизнес

 4. New Scotland Yard казва

  5 лукс апартамента в сентъра на Тесолоники имат ГЕШЕВ и Ханчева,още някалко къщи във Бояна и и в някво Самоковско село до к-кс“Боровец“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.