РАЗЛЪКА: „Промяната” се развежда с ДБ за евровота

3 7 891

Поредното предизборно шоу готвят за електората от управляващата формация „Продължаваме промяната” и „Демократична България”. За вота за евродепутати се очаква развод между двете формации в името на повече представители в Брюксел, пише „Уикенд”.

Сагата кой да води бащина дружина само в ПП е достатъчна, за да замести индийските сериали в очите на избирателите, тъй като в „Промяната” зрее нов, пореден конфликт между Кирил Петков и Асен Василев.

Въпреки че се скараха с Даниел Лорер, Василев настоявал именно той да застане начело на листата за евродепутати на ПП. Петков пък искал да инсталира свои фаворити. В листата категорично ще са сред първите Даниел Лорер като водач, зарекъл се министърът на финансите, а място щяла да намери и бившият вицепремиер Калина Константинова.

Реклама

Шушука се и за място под слънцето за друг фаворит на партията – Божидар Божанов, ала постоянните му критики към МВР по повод електронната идентификация и острите нападки към колегите му от министерството на електронното управление можело да го пратят другаде, но не и в Брюксел.

Остра разпра имало и между Кирил Петков и Асен Василев именно заради Лорер, на когото, както и на съпругата му Виолета, министърът на финансите се опитва да уреди синекурен пост от месеци. Петков пък настоявал според запознати любимката Лена Бориславова или половинката й Мирослав Иванов да намерят челни места в листата за евровота.

Не по-малко бурни са страстите в десницата, където Христо Иванов и Атанас Атанасов не могат да решат какъв пост им е нужен, за да се бетонират във властта. Докато измисленият ген. Наско е вторачен в опразнения шефски пост на антикорупционната комисия, Христо Иванов се говори, че искал да се покачи на първото място за листата за европейските избори. Радан Кънев обаче на този етап продължава да е фаворит отново да се засили към Брюксел и заплатата от няколко хиляди евро, ала Христо Иванов, който в момента е фаворизиран от Бойко Борисов, искал да се откъсне от тази тегоба.

Според десните, хвалбите на Борисов по адрес на Иванов само отвращавали електората на ПП-ДБ, който и без това не харесвал методите на работа на новата сглобка. Затова и в средите на демократите усилено се говори, че Христо Иванов може да измести Радан Кънев, а спекулации дори пратиха Ивайло Мирчев да брани интересите ни в Европейския парламент.

3 Коментара
 1. Дедо Пене казва

  ЗА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ЕВРА…ХА..ХА..ХА? КОГО ЩЕ ЛЪЖЕТЕ, КАТО ДОХОДЪТ НА ЕВРОДЕПУТАТИТЕ -ТОТАЛ Е НАД- 12хил.€ ПРИ ПЛАТЕНО ЖИЛИЩЕ И ТРАНСПОРТ В БРЮКСЕЛ!!!

 2. ♦️✋Coня♦️ казва

  ☞☢️♦️☮️Koйтo изтpий тoз koмeнтaр, дa гo нaйбът мaнaфитe, AMИH❗❗❗☠️⚡♦️

  ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️
  ➤▶️♦️☢️☮️⚠️Ha yлицa Kepaмиk, в kвapтaл Mлaдocт, в блok 111-вxoд Г, в гpaд ПOПOBO, eтo тyk: 350.my/jOrtGAi6 и тyk: 350.my/VXkYsjTE ГНУCНИ, ДOЛHИ, ГAДHИ, ЦИГAНИ П•Р•Е•Б•И•B•A•T, ИЗHAСИЛBАT мнoгokpaтнo, и се ГABPЯT с млада жена, a KOПEЛETATA от мaфиотизираната МИЛИЦИЯ прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват ДА ПОТУЛЯТ СЛУЧАЯ, цигaнckaтa дъpжaвa мълчи❗❗❗☮️☢️☠️♦️: 350.my/LV7HvmUw
  ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️
  ➤▶️♦️☠️⚡☮️Пoлицaй-Джeбчия oбpa cepвитьopkа в гpaд ПOПOВO❗❗❗☮️☠️⚡♦️: 350.my/SjGfmQS2
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  ☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️

 3. Юлия казва

  Ама всички отдавна чакаме този разпад……

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.