Лявото в екстаз: Ваня Григорова става лидер в партията на Румен Радев

5 12 661

Тайни договорки, срещи и кроежи за създаването на партия. С това се занимавал в последно време президентът Румен Радев, който в момента отново е на върха по рейтинг, научи „Уикенд” от свои хора в президентската администрация.

След подскоците и внезапното активиране в левия спектър от страна на Корнелия Нинова, държавният глава се решил на кардиналната стъпка да ухажва за бъдещата си партия Ваня Григорова. Двамата вече са провели срещи, на които държавният глава се опитал да убеди устатата общинарка да стане част от проекта му с работно име „Трети март”, признаха пред наш репортер социалисти, дочули за поредната завера в ущърб на БСП.

Спекулациите, че от „Левицата”, оглавявана от Мая Манолова, Георги Първанов и Татяна Дончева, ще грабнат Ваня за флагман, притеснили президента и той решил да превари коалицията, като превърне Григорова в част от бъдещата си лява формация.

Реклама

„Ние на този етап не сме водили разговори с госпожа Григорова, дори не знаем дали тя ще се реши на участие в партиен проект, дали ще се превърне в политик или ще се отдаде на общината”, заяви съпредседателят на „Левицата” Мая Манолова.

По думите й лявото трябва да бъде обединено и формацията „винаги е подкрепяла тезите на президента Румен Радев”, но категорично без участието на БСП, тъй като там лидерът Корнелия Нинова си представяла лявото обединение като еднолична фирма. От „Левицата” признаха и че партия „Възраждане” няма място в лява коалиция, тъй като е твърде националистически настроена, въпреки че лявото и Костадин Костадинов имат общи покровители, както се мълви.

Самата Григорова пък си вдига акциите, като категорично отрича на този етап да има политически амбиции, което я прави още по-апетитна хапка за партийни проекти и покани. Из кулоарите на лявото в политиката се говори, че президентът, въпреки че няма право да има собствена партия, докато е действащ държавен глава, щял да отмъкне именно суперзвездата Григорова под носа на други леви формации, за да я сложи за лидер на „Трети март”.

Според социалисти, Радев със сигурност щял да направи своя партия, тъй като е най-одобряваният политик в държавата в момента и не бивало да изпуска възможността да спечели подкрепа, ако чака тепърва края на мандата си. Много партийни лидери от социалистическия спектър пък са готови начаса да забравят БСП и потъващата като камък Нинова и да прегърнат новата Радева партия като ракета-носител към нови парламентарни мандати.

5 Коментара
 1. Со керез казва

  В коя партия на Радев – 3-ти март, 2-ри февруари или Банго Васил?

 2. ВЪПРОС казва

  А,“Евророма“ къде ще бъде ?!

 3. Дедо Пене казва

  Чорапът веднаж ни излъга да го изберем за Президент и втори път ни манипулира с юмручето, но повече никой няма да му се хване на номерата на този АЛЧЕН КАУН!

 4. ✋Дидka☀️ казва

  ☞☢️♦️☮️Koйтo изтpий тoз koмeнтaр, дa гo нaйбът мaнaфитe, AMИH❗❗❗☠️⚡♦️

  ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️
  ➤▶️♦️☢️☮️⚠️Ha yлицa Kepaмиk, в kвapтaл Mлaдocт, в блok 111-вxoд Г, в гpaд ПOПOBO, eтo тyk: 350.my/jOrtGAi6 и тyk: 350.my/VXkYsjTE ГНУCНИ, ДOЛHИ, ГAДHИ, ЦИГAНИ П•Р•Е•Б•И•B•A•T, ИЗHAСИЛBАT мнoгokpaтнo, и се ГABPЯT с млада жена, a KOПEЛETATA от мaфиотизираната МИЛИЦИЯ прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват ДА ПОТУЛЯТ СЛУЧАЯ, цигaнckaтa дъpжaвa мълчи❗❗❗☮️☢️☠️♦️: 350.my/LV7HvmUw
  ✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️
  ➤▶️♦️☠️⚡☮️Пoлицaй-Джeбчия oбpa cepвитьopkа в гpaд ПOПOВO❗❗❗☮️☠️⚡♦️: 350.my/SjGfmQS2
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  ☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️

 5. Триморец казва

  Явно е че президента ИМА афинитет и хредпочитания към ЦЪРНИ засукани млади РОМКИ с гореща кръв и още по г(;)рещи п(;)тки
  БОЙКО,Делян и Недялко от ПИК знаят защо?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.