Извратено в Narod.bg: Драг-шоу с „Пиня Ла Путана” и спукан презерватив на площада в София навръх Нова година (СНИМКИ)

2 13 399

Ето я новата „културна политика“ на розовата коалиция ПП-ДБ-„Спаси София“, която още неясно как успя да добута Васил Терзиев до кмет на столицата – нежната компания, облечена с власт, ни готви извратено шоу на традиционното честване на Нова година на площад „Княз Александър Батенберг“, дочу Narod.bg.

Гримирано момченце е доволно в ролята на… спукан презерватив

В свой пост във фейсбук Мария Крънчева разкри, че планът на гей-дружинка „Детелинка“ около Борис Бонев е да „зарадват“ столичани с гнусно драг-шоу с травестити „Пиня ла Путана“.

Само преди дни на откриването на предколедните дни в центъра на София се развихри нежно момченце, вживяло се в ролята на… спукан презерватив.

Реклама

„Гледам, възмущавате се на розовия балон-еднорог. А някой знаел ли това гримирано момче пред него, държащо стилизиран голям спукан презерватив, какво символизира? А, да! А за Новогодишната програма са ви подготвили Драг Шоу с „Пиня Ла Путана”, написа Мария Крънчева

По този тъжен повод ето един коментар от безспорен ерудит:

„Новата културна политика в столицата. Май има да плачем за чалгата! В сравнение с драг-шоутата е направо академично изкуство. А за сведение, драг-шоутата са забранени в някои американски щати като просташка порнография. У нас ще ни ги показват по телевизията за Нова година!“

Това написа за пошлите намерения на софийския градоначалник Васил Терзиев един от най-заслужилите съвременни филолози у нас – проф. Лилия Илиева, видя репортер на Narod.bg.

2 Коментара
  1. Д-р Менгеле казва

    Дебили.

  2. Маскуда вийвода казва

    Софияньи си ги избраха! Сега да си обмазват обилно дупето с вазелин и да не плачат от полит-педерастията!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.