Само в Narod.bg: 25-годишна мадама върти кметството на Васил Терзиев, напрежение в СОС

6 290 059

25-годишна палавница е иззела изцяло комуникациите на кмета на София Васил Терзиев, докладва само пред Narod.bg изнервен от дивотията служител в Столичния общински съвет.

Опасно близката до прясно разведения Терзиев изкусителка държи личния джиесем на кмета и през нея минава цялата връзка с администрация и районни кметове.

Мадамата, която се води секретарка или технически сътрудник, обаче вече е повод за напрежение, защото ужасно спъва работата на и без това скърцащата от проблеми администрация на София.

Реклама

„Звънят районни кметове с питания, искания и нужда от помощ, и започва едно обясняване кой се обажда, па защо, за какво, кога и т.н. После хубавицата къде разбрала, къде не, никой не знае какво препредава на Васил Терзиев. Уж кметът е изпечен мениджър, ама да тури тая мома на такава позиция е доста тъп ход, така не може да се работи“, подчерта изнервеният информатор на Narod.bg

В СОС са се наострили, че още от първата работна седмица като градоначалник Васил Терзиев е набутал своя близка на ясла с абсолютно ненужна длъжност, какво ли ще е до края на мандата?

Очаквайте продължение в Narod.bg, за да научите името на палавницата и какво точно я свързва с Васил Терзиев

6 Коментара
 1. Парясници казва

  Ама той и БКП+ДС-терзията ли е парясник като БКП-БОКо-тиквата и Румчо на Деса каминото Решетникова?! „Синоптикът“ Роско плевнята и той! Също и Ваня Че-Ге-Варата! А ДПС-глиган-Шиши женен ли е или е парясник и той?! Ами този розовеещия парламентарен Роско на Бъчвето?!

 2. Сияние казва

  Браво на Терзиев. Махна ГЕРБ и попречи на БСП да се вихрят в София!

 3. Гражданин казва

  Поне научете терминологията. Човекът не е кмет на кметство, а на цяла община, дори не е кмет на район на Столична община и не е кмет на населено място. Кмет е на Столична община. На територията на СО има райони, кметства и населени места и те си имат кметове на райони, кметства и населени места.

 4. Schatz казва

  Всеки директор си има секретарка, пиар, технически сътрудници. Разбира се, че трябва да има не един, а няколко човека в помощ на кмета. Верно, от тази медия живеете в средновековието.

 5. Лена казва

  Че как без технически сътрудници???

 6. Пеевски-феномен казва

  Даже тази мажоретка е дърта,трябват 200 месечни цепеници!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.