ИЗВЪНРЕДНО: Дидо Дънката избяга в Турция

0 14 029

Сенчестият бизнесмен Даниел Славов – Дидо Дънката, е избягал в Турция, алармира пред Intrigi.bg полицейски източник от Варна. Бившият митничар, спряган като фактор №1 в подземния свят на морската столица, се спасил в южната съседка по съвет „отгоре“.

Според информатора Дидо Дънката станал мишена покрай отминалите местни избори, в които взел дейно участие, макар и задкулисно.

Само преди дни пък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов без много церемонии изрита от парламента личната депутатка на Дънката – Славена Точева. Най-засуканата народна избраница всъщност е личен избор именно на Даниел Славов – с негови пари брюнетката, бивша хостеса и все още съпруга на наркобарон, заточен в испански затвор, постави рекорди по преференции във Варна.

Реклама

На последните парламентарни избори през април 2023 г., например, Точева събра над 10 000 преференции и бе проверявана от прокуратурата за купуване на вот, организиран от Дънката.

На 8 ноември мократа мечта на цялото депутатско войнство подаде оставка като народен представител, както се говори – след изрично настояване на Бойко Борисов.

Това е ясен знак, че бъдещето на Дидо Дънката не ще да е розово, затова мултимилионерът вазира в посока Турция, където има стари дружки от времената на ударна контрабанда, коментира полицейският източник на Intrigi.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.