Първи жертви на войната: „Виваком“ краде клиентите на „Булсатком“

1 155 119

Падат първите жертви на войната на телекомите – „Виваком“ краде клиентите на „Булсатком“ на перничанина Спас Русев. От оператора, обаче, подскочиха, че не били насочили търговските си дейности предимно към клиенти на най-големия доставчик на телевизия, който ще купи.

Това пише в позиция на компанията, изпратена до „Дневник“, по повод информацията от доставчика на телевизия „Булсатком“, че представители на „Виваком“ са предлагали на абонати да се прехвърлят при най-стария телеком. От „Булсатком“ посочиха, че намират подобни практики за форма на нелоялна конкуренция в условия на продължаващо производство за евентуално бъдещо придобиване на „Булсатком“ от страна на „Виваком“.

Реклама

„Категорично се разграничаваме от неоснователните твърдения на „Булсатком“, че Vivacom е насочвала търговските си дейности предимно към клиенти на „Булсатком“. В нашите маркетингови и търговски дейности, ние предлагаме нашите услуги на потенциални клиенти, независимо от техния настоящ доставчик. Работим на всеки от нашите пазари, спазвайки стриктно законодателството и ще се защитим срещу всеки опит за накърняване на репутацията ни на пазара“, посочват от „Виваком“.

Преди седмица „Юнайтед груп“ (United Group) – компанията собственик на телекома „Виваком“ и на най-голямата медийна компания в България „Нова броудкастинг груп“, собственост на сръбския милиардер Драган Шолак, подписаха договор за придобиването на „Булсатком“. За да се докопа до сделката бизнесменът имал среща с двама български топ политици, за което Narod.bg вече писа.

1 Коментар
  1. pejifa9588 казва

    И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата: тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат––> https://tyny.to/suex

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.