Среден пръст ли? Ето GSM номерата на Емил Костадинов и Йордан Лечков – звънете, не ги жалете

2 22 681

Едни от главните виновници за погрома покрай мача между България и Унгария са вицепрезидентите на Българския футболен съюз (БФС) Емил Костадинов и Йордан Лечков.

Напук на исканията на феновете на всички отбори и обществеността, въпреки призивите са оставка на продажната клика на върха на БФС от политици от всякакъв калибър, хрантутниците стоят и наблюдават как футболът ни загива, а България буквално се избива пред очите им.

За да ги свали на земята, Narod.bg публикува телефонните номера на двамата тарикати, които разчитат на стари лаври да въртят схеми на гърба на спортистите и обществото.

Реклама

Емил Костадинов – 0895 – 550 204, 0893 – 337 124, 0888 – 777 707, 0878 – 207 777

Йордан Лечков – 0888 777 666

Върхът на наглостта на Емил Костадинов бе гаврата с феновете след мача с Унгария, когато, напускайки стадиона, вицето на Борислав Михайлов – Боби Перуката, демонстративно развя среден пръст. След като подигравката бе документирана и пусната в медиите, бабаитът сви перките и започна с оправданията:

„Това са несериозни твърдения. Изкарват ме някакъв демон. Чета, тези глупости ги разпространява един бивш футболист, който е кандидат за президент на БФС. Малко трябва да се снишат тези хора, защото нещата изобщо не стоят така, както ги представят“. Така Емил Костадинов отрече да е показвал среден пръст снощи, когато столицата гореше заради протестите срещу БФС и цялата клика около Боби Перуката.

2 Коментара
  1. ngzhlqizy казва

    И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата : тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат––> https://tyny.to/suex

  2. pejifa9588 казва

    И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата: тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат––> https://tyny.to/suex

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.