Само в Narod.bg: ПП-ДБ пазят „бонуси“ и пробития Тодор Тагарев с искане за оставки

2 13 765

Провалената промяна в лицето на ПП-ДБ се опита да спаси главата на пробития Тодор Тагарев, който лъсна в мръсни сделки във военнопромишления комплекс през фирми на жена си Петя, като от своя страна поиска 2 оставки.

„Току що завършихме заседание на парламентарната ни група. Искаме оставката първо на Борислав Михайлов и също на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов. Той трябва да понесе отговорност за случилото се снощи. Това беше недопустимо“, изцепи се преди минути съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Реклама

За искането им е уведомен и премиерът Николай Денков, но от ПП-ДБ не казаха какъв отговор са получили.

„Това е защитна реакция – розовата коалиция ПП-ДБ да иска оставката на вътрешния министър в своята сглобка заради дивотиите, причинени от Боби Михайлов – Перуката? Зад патакламата прозира желанието на Просто Киро да опази военния министър Тодор Тагарев, който трябва на минутата на бъде уволнен и изпратен на прокурор“, коментира пред Narod.bg източник от кабинета.

По думите му вече е очевадно, че бонусите от сделката за 11 милиона лева за доставка на бойни дронове, която Тагарев пусна, въпреки че става дума за бизнесмена Стоян Аврамов, съдружник на жена му Петя Иванова Тагарева, ще бъдат правилно разпределени, затова и пресата да опазят пробития военен министър е толкова силна.

2 Коментара
  1. Ради казва

    Провалената промяна в лицето на ПП-ДБ е право в 10-та

  2. ngzhlqizy казва

    И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта: желязна ерекция цяла нощ, няма да свършите бързо: cвиpка, анaлeн и вагинален секс колкото искате, увеличена издръжливост до 10 ПЪТИ по-дълго, ярки оргазми и за двама ви, подобрен вкус на спермата : тя ще иска да яде все повече и повече! Съветвам всички да опитат––> https://tyny.to/suex

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.