След удар на Narod.bg: Ето ги мистериозно изчезналите 130 бона за СИК в Благоевград!

3 9 931

Изненада в Благоевград – след като вчера Narod.bg единствен разкри, че сумата от 132 300 лева, преведена от държавата по сметка на общината за заплащане на членовете на секционните избирателни комисии (СИК), е изчезнала, по-рано днес парите мистериозно се появиха.

Наш брилянтен източник от администрацията на новия кмет Методи Байкушев разкри, че за липсата им са спрягали бившия градоначалник Илко Стоянов, който загуби балотажа на 5 ноември. Кешът бил предназначен за заплащане в 147-те секционни комисии, в които средно по 6 човека работили на втория тур.

Реклама

Засега няма никаква информация нито къде са били парите, нито кой и как ги е накарал да се появят изненадващо днес преди обед, подчерта информаторът на Narod.bg.

Резултатът от балотажа в югозападния град е, че Илко Стоянов загуби от кандидата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Методи Байкушев.

След разгрома Стоянов обяви, ще обжалва в съда резултатите от вота. Според него зад 806-те гласа, с които печели Байкушев, стоели икономически интереси.

3 Коментара
  1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

    Григорова каза най-важното в своята кампания, което звучеше истинно, защото бе вярно: капитализмът е корупция! Капитализмът е корупция, защото капиталистът краде постоянно. Той краде от обществото, от държавата и най-вече от работника и неговия труд.

  2. Баба ВИДА казва

    На снимката пише ОБШИНА БЛАГОЕВГРАД :-).

  3. xykgsucigaon казва

    Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук:–– https://mub.me/medik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.