Осветлен от Narod.bg: Кметът с 5 апартамента на Слънчака и 2,5 млн. приход за година саботира властта

7 13 633

Изританият от властта в Стамболийски милионер Георги Мараджиев, уличен от Narod.bg в редица криминални схеми, докато бе кмет, саботира цялостното функциониране на града край Пловдив.

Наглият Мараджиев се оказа собственик на 5 апартамента на морето, придобити по време на мандата му. Имотите са в „Слънчев бряг“, като три от тях са купени на името на съпругата му, един е на сина му и един – на малолетна внучка.

Освен многото си имоти изхвърленият от властта тарикат декларирал 2,5 млн. лв. лични приходи само за… година, а сега, очевидно бесен, че е извън „софрата“, започнал да саботира местната власт.

По-рано днес новият кмет на община Стамболийски Петър Неделев съобщи, че само за седмица преди встъпването му в длъжност са напуснали 56 общински служители.

Реклама

„Община Стамболийски е била умишлена жертва на режисиран саботаж. Негов изпълнител е лицето, временно изпълняващ кметските правомощия за периода на предизборна кампания“, добави още той.

„В седмицата между първи и втори тур 18 служители от общинското БКС са подали документи за напускане, а останалите 38 са в общинската администрация. Всички те са напуснали, като са се възползвали от условия в Кодекса на труда и са получили веднага по 6 брутни заплати“, уточни Неделев.

„С тези абсолютно неоправдани действия общинската хазна за броени дни е ощетена с над 3,2 милиона лева. Извън финансовата щета, която буквално занулява касата на общината ни, тези силови и масови напускания парализират работата на цели ресори в общината“, подчерта кметът.

Петър Неделев обвинява за саботажа своя предшественик Георги Мараджиев, и декларира, че няма да допусне блокиране на дейности в общината и започва проверка.

7 Коментара
 1. шиши казва

  някой по хуест да му пръсне путката на този селски бег – баси ква мусура има ,майка му яко е драйфала когато го е видяла за първи път

 2. [email protected] казва

  Я пЪ тоА МАНГАЛ. Конфискация,кастрация и затвор за дълго.

 3. Д-р Менгеле казва

  Този индивид е за трудов лагер от пръв поглед.

 4. Зомбюл Карамфилофф казва

  Това същество на снимката не е ли новия претендент, спечесил кастинга за ролята на филма „Франкенщайн се завръща“?

 5. xykgsucigaon казва

  Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук:–– https://mub.me/medik

 6. Вампир казва

  Граф Дракула себе преродил и е обсебил тялото на Мараджиев.

 7. 1 казва

  1

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.