Сигнал до Narod.bg: Бившият кмет на Благоевград Илко Стоянов ли гепи 132 300 лв. за членовете на СИК?

2 7 375

Точно 132 300 лева, преведени от държавата на общ. Благоевград за заплащане на членовете на секционните избирателни комисии (СИК) за балотажа на 5 ноември, са изчезнали мистериозно, научи Narod.bg от свой човек в югозападния град.

Още по-шокиращо от новината за безследно стопилите се пари е заподозреният за престъплението – бившият кмет Илко Стоянов, който загуби балотажа от Методи Байкушев (ПП-ДБ).

Реклама

„Сметката е проста – 147 секции по 6 човека, на които се полагат средно по 150 лева, т.е., общо 132 300 лева липсват. Сумата е преведено от държавата, но я няма по сметката на общината, управлявана до последно от Илко Стоянов“, разкри източник на Narod.bg от екипа на новия кмет.

Вече е ясно, че бившият градоначалник Илко Стоянов, който загуби балотажа от кандидата на „Продължаваме промяната – Демократична България“ Методи Байкушев, ще обжалва в съда резултатите от вота. Според него зад 806-те гласа, с които печели Байкушев, стоят икономически интереси.

2 Коментара
  1. cxrehycittndhol казва

    Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук:–– https://mub.me/medik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.