Побъркаха от майтап кмета Терзиев заради крива табелка (СНИМКА)

6 6 649

„Ако не може да контролира майсторите в собствената си община да изправят табелката на собствената му канцелария, колко очакваме да контролира фирмите на олигархията, ремонтиращи София“, питат в социалната мрежа Екс

Първи гаф на новия кмет на София Васил Терзиев. Броени часове след като ПП-ДБ-еецът положи клетва като градоначалник на столицата дойде и първият му ремонт, който ще има нужда от ремонт, видя Narod.bg.

Снимки, разпространени във Фейсбук и Екс, показват как двама здравеняци сменят табелката на вратата на кабинета на кмета на „Московска“, но го правят в „добрите стари традиции“ на предната кметица Фандъкова – накриво и грозно! Че и с грешка!

Хора от социалните мрежи видяха символика в този първи акт от встъпването в длъжност на новия кмет – дори за новата табелка се използват старите дупки. Какво да очакваме за нещо по-голямо от обещаващия чудеса от храброст Терзиев?!

Самата Лена Бориславова е споделила горния кадър в личния си профил във Фейсбук с трогателното послание: „За разлика от крехкостта на централната власт, на местно ниво предстоят цели 4 години, в които кметовете на #ПродължавамеПромяната ще имат наистина възможност и време да покажат резултати и че прилагат един нов модел на управление. Успех!“

Под поста ѝ обаче моментално заваляха иронични коментари.

„За 50 лева идвам и я нивелирам, че е крива“, предлага Александър Желев.

Реклама

„Уволнявай наред и първо да започнеш от тези двамата на вратата“, дава препоръка Георги Петров.

„Още от табелата започва ремонт на ремонта. Една табелка не можете да поставите, столицата сте тръгнали да управлявате!!!!“, възмущава се Бела Йосифова.

„Нов модел, ма крив модел, досущ като новата табелка. Хаирлия да е…“, пише Людмил Памукчиев.

Потребители на социалната мрежа Екс пък се майтапят с „високотехнологичния“ кмет Терзиев и го офертират да си сложи и високо технологична табелка на вратата – например с дигитална информация или направо с кю ар код, който, когато се сканира, да показва чий е кабинетът.

„Ако не може да контролира майсторите в собствената си община да изправят табелката на собствената му канцелария, колко очакваме да контролира фирмите на олигархията, ремонтиращи София“, пита риторично потребител с никнейм Градинко.

ГРЕШКИ, ГРЕШКИ

Павлина Върбанова откри и друго – табелката е с грешка. Правилно е да се изпише „кмет на СтоличнаТА община“, а не на „столична“, както е в момента.

Изобщо… летящ старт!

6 Коментара
 1. Арни казва

  А бе, спрете се бе! Как така за толкова години не написахте да са побъркали Фандъкова за ремонтите в София, а с Терзиев веднага се заядохте. То бива тенденциозност, но пък и малко коректност и безпристрастност не е излишна, но всъщност това важи за журналисти, а вие такива ли сте? Явно не!

 2. Друг от ДС-то казва

  Колега, по-конспиративно го давай, ще те разкрият от кои си.

 3. Страхил Ангелов казва

  Резултатът от балотажа в София може да се обобщи приблизително така: ОИК (общинска избирателна комисия) София НАЗНАЧИ Васил Терзиев – Ухото за кмет на столицата с любезното съдействие на някои „опозиционни“ партийни лидери, които прецениха, че е най-разумно да не се гласува за никой и по този начин направиха необходимото преднината от първия тур на правителственият кандидат да бъде максимално съхранена!

  В ОИК са му допопълнили протоколите като са му написали и броя на гласовете, които са били нужни, за да излезе с едни гърди напред в инфарктния балотаж! С машинките (мадуровки) положението е още по-трагично. Има купища „бележки“, на които не пише нищо – само някакви кодове и цифри, но и те са отчетени от ОИК София като гласове за Ухото.

  И сега Васко Ухото щял да бъде кмет на всички софиянци, а свещенното правителство на Денков и Кирчо случайника е повече от стабилно. Публиката е приспана и омаламасана от натрапчивата пропаганда за великия нов кмет на София и неговите идеи за развитие на града, а съдът ще измисли нещо по отношение на жалбите, които „озлобени“ неудачници са подали срещу избора на „доблестния“ и „прогресивен“ бизнесмен. Всичко ще се размие и животът ще си продължи по старому, а Ухото и шайката, която го назначи ще започнат да консумират плячката.

  О правителство на Денков, ти право си дори и да грешиш! Тази максима се ползва като отправна точка за всичко, което се случва в разкапващата ни се държава. Лозунгът е особенно актуален за наведения Борисов и партията му, които уж са победители на всякакви избори, но в момента са отдадени на концесия и „подкрепят“ академикът и схемаджиите около него във всяко едно идиотско начинание! А самопровъзгласилият се за академик Денков и веселата му компания стават все по-нагли и арогантни с всеки изминал ден прекаран във властта, която им бе подарена от Бойко.

 4. Даниел Божилов казва

  Утре е делото по жалбата ни с искане за касиране на изборите.

  Вселбата става все по-голяма. Съдът очевидно е наясно, че жалбата ни е абсолютно основателна, че допуснатите нарушения в резултат на малоумните решения на ЦИК и ОИК са докарали нещата до пълно мазало, и затова дава всичко от себе си да измисли и изрови някакво формално основанийце, че да не гледа по същество жалбата и да прекрати делото.

  И нещата стават комични да ти иска непрекъснато едно и също и да обясняваш едно и също (въпреки, че от разпорежданията му е видно, че е пределно наясно за какво става дума), с тайната надежда, че в свръхскъсените срокове, които ти дава няма да успеем да изпълним някое тъпо формално указание.

  Ми няма да стане. Ще трябва да гледа делото по същество или да го пракрати с някакви напълно идиотски мотиви, което пък ще даде възможност и извън България да се види що за правораздаване (липса на такова) и що за върховенство на закона има в Територията.

  Разбирам, че тази съдиика умира от страх и дори във фантазиите не си представя, че е възможно да постанови правилно решение и да касира изборите, но това само показва защо сме на тоя хал.

  Защото Държавата почива на обществен договор между нея и гражданите й. И когато самата Държава не изпълнява този обществен договор няма и как да изисква от гражданите да го правят. Докато тук Държавата и чиновниците й не започнат да носят отговорност за собствените си незаконни действия няма как нещо да се промени и да станем нормална държава.

 5. ИСТИНАТА казва

  Табелката е сложене според КАСАТА на ВРАТАТА,която е поставена НАКРИВО от „работниците“ на „МОДЕЛА ОПГ“герб““!!!

 6. Со керез казва

  Ай стига, какво квичите, и Григоровица и Терзиев са от Чандаластан – все ваши хора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.