Новина на Narod.bg: Колко плаща Ваня Григорова за ВУЗ-а на дъщеря си в Торино? (СНИМКИ)

4 28 027

Ваня Григорова, на която розови схеми с машини и бюлетини попречиха да стане кмет на София, може да се похвали не само с победи в политиката, които я направиха водеща фигура в лявото, но и с успехи на семейния фронт.

Не е тайна, че красивата дъщеря на новата политическа звезда – 20-годишната Габриела Стойчева, е студентка по архитектура в престижния политехнически университет в Торино, Италия.

Но колко струва екстрата?

Единствено Narod.bg разкри, че реномираният ВУЗ струва на Ваня Григорова… 0 евро на семестър! Причината е, че щерката Габи, освен красавица, е и умница – спечелила е пълна стипендия, която покрива разходите за образование.

Реклама

От мама Ваня се изисква единствено да плаща такса за общежитие и храна, която в Италия излиза около 400 евро на месец, доста под харчовете на българските студенти.

За Габриела Стойчева се знае, че само преди дни –  на 7 ноември, празнува своя 20 рожден ден. Красавицата е завършила с отличие Първа английска гимназия в София и след много тежки 10 изпити следва архитектура в Торино.

Ваня Григорова е разведена с бащата на Габи – първия си съпруг Здравко Стойчев. От години прецаканата от жълтопаветните схеми кандидат-кмет на София живее на семейни начала с известния журналист Калин Първанов . Той беше и сред първите, които я поздравиха за успеха след първия тур на изборите.

4 Коментара
 1. Арни казва

  Жълторозовият сайт продължава да пише неща, които не са доказани. Ма която схеми с машини и бюлетини попречиха да стане кмет, пише розовият сайт народ, а дали има доказателства за това? Защото доказателства има, че на първия тур във френската гимназия бяха откраднати гласове от Терзиев и това се видя на видеото. За откраднати гласове от Григорова няма доказателства, но пък има доказателства, че 90 процента в квартал Христо Ботев ( някои му казват ромската махала) са гласували за Григорова, но това не смущава и не буди съмнение у списващите розовия сайт народ.

 2. Д-р Менгеле казва

  Драги ми Народци, бях и от едната и другата страна на катедрите в ез.гим и университети, разни. И мно-О-ого добре знам какво е нивото на образованието по света и, вече, у нас. 90% ретарди

 3. xilijo9296 казва

  Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами–– https://min.lc/diabexin

 4. Хаха казва

  А за имотчето по 2 лв на квадрат нещо?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.