Лавина! Втора знакова оставка в ДПС!

2 22 507

Лавина помита ДПС! Втора знакова оставка в партията само три дни, след като поста си напусна председателят на партията Мустафа Карадайъ. Сега оставка от поста зам.-председател на централния съвет на ДПС е подал Ахмед Ахмедов.

Той бе народен представител от ДПС в 7 парламента. А от 2003 до 2014 г. бе кмет на близката до Разград община Цар Калоян.

Реклама

Ахмедов бе причисляван към хората, близки до Карадайъ в ДПС. Напускането му донякъде потвърждава информациите, че реформите и модернизацията на ДПС се налагат заради проблеми на движението в Североизточна България.

Във вторник късно вечерта поста си председател на ДПС напусна Мустафа Карадайъ, като Narod.bg бе една от първите медии, съобщили новината. Оперативното ръководство временно бе поето от почетния председател Ахмед Доган, като се очаква лидер да стане най-активният депутат отДвижението Делян Пеевски. Ден по-късно Карадайъ бе понижен в обикновен депутат и вече не е съпредседател на парламентарната група, а според източник на Narod.bg той ще напусне и депутатската банка. Лидер на ДПС в парламента пък стана именно Делян Пеевски.

Междувременно от интернет страницата на ДПС бяха изтрити всички информации за партийното ръководство. Липсват страниците за председател, Централна оперативно бюро и Централен съвет.

2 Коментара
  1. NANA казва

    СЕГА Е АН РЕД-ДАНЧО МЕНТАТА…

  2. xicllqgjzkqftz казва

    Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами–– https://min.lc/diabexin

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.