Денят Х: Решава се съдбата на пошлата сглобка

5 5 959

Днес или някой от близките дни трябва да е Видовден за сглобката – да стане ясно ще я има ли занапред, под каква форма и т.н. Така поне обеща Бойко Борисов навръх местните избори.

Тогава той, недоволен от ПП-ДБ, обеща в сряда да започне голям форум на ГЕРБ, на който да се обсъди бъдещето на правителството. В него щели да участват изпълнителната комисия, депутатите, координаторите, новоизбраните кметове и съветници – и да решават поведението на партията.

Реклама

„В сряда ще направим едно национално съвещание за два-три дена. Там ще преценяваме имаме ли нужда с хора, които плашат собствените си министри и така нататък да бъдем и да носим заедно отговорност“, припомни  тази сутрин думите на Борисов БНР. „Някаква такава пошла връзка в момента управлява държавата, наречена сглобка. Или се прави една коалиция с план, програма, време, място, или това е агония“, бе казал още лидерът на ГЕРБ.

Към момента няма насрочено такова съвещание. Не е ясно ще се проведе ли и кога. Но е ясно, че темата така или иначе е приоритетна за ГЕРБ и би следвало да търпи развитие.

5 Коментара
 1. Schatz казва

  Стига бе, грабителската еднолична разбойническа банда щяла да има събрание. Това е смехотворно, това е сбирщина от престъпници, които трябва да бъдат изметени, особено върхушката им. Борисов е едно сенилно старче, което го тресе злоба и двуличие и страх. Вижда се, че залязва.

 2. Арни казва

  Така поне обеща Бойко Борисов навръх местните избори. И вие веднага му повярвахте? Е , не очаквах да сте чак толкова наивни, да вярвате на това, което казва Боко. Кога е изпълнил това, което е казал. Не се сещам за такъв случай.

 3. Питанка казва

  Галя от Амбасадата вдига ли си телефона на повикванията на Кики, БойКики, Кокор и пекенез Танас?! Не е възможно БОКо и глиган Шиши самостоятелно да вършат такива маневри около СГЛОБКАТА на Трактора?!

 4. Дънката казва

  Боеко,не се ли виждаш колко си страхлив? Както каратист,така и сега си страхливец.Стига с тоя Магнитски и с това посолство.Така или иначе ще ти приберат откраднатите от нас пари.Ами и партията ти ще те погребе.Нещастник!

 5. vauqaz казва

  Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa – тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт:–– http://gg.gg/ketox

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.