СУПЕР НОВИНА: Виктория Петрова забрави Красен Кралев – красавицата има читав мъж

1 10 477

Виктория Петрова забрави Красен Кралев и вече търси щастието с читав мъж. От около месец новинарката излиза със заможен бизнесмен, който е с няколко години по-голям от нея.

Вики забрави бившия министър, излетял от живота й с 200…

Реклама

Красивата тв водеща се запознала с господина около своя рожден ден, който беше на 30 август. В началото звездата на Би Ти Ви била предпазлива с мъжа, но той успял да я спечели с упоритост и с това, че не се отказал да я ухажва. Богаташът често й подарявал красиви букети, като понякога ги изпращал в телевизията, разкриват нейни колеги. Виктория сияела от щастие, но все още се притеснявала дали това няма да е поредното й разочарование. До момента тя все не успява да случи на подходящ мъж.

Както е известно красивата журналистка има един провален брак с оператора Добромир Иванов, с когото скоропостижно се разведоха. След това Петрова се залюби с одиозния Петър Бакърджиев, но той я изостави заради миската Гергана Гунчева, която го дари с двама синове.

След него амбициозната варненка имала няколко по-кратки романа с мъже, но всички неминуемо завършваха с раздяла. После красавицата се залюби с бившия спортен министър Красен Кралев. Двамата бяха заедно 6 години, но в крайна сметка миналото лято брюнетката му би шута и той изчезна от живота й „с 200“.

1 Коментар
  1. Д-р Менгеле казва

    Красавица, ама била – горе-долу във визаж, уродлякът е без коментар. Народ, абе на вас екипът ви да не е от киликанзери!?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.