РЕЗИЛ в Narod.bg: Кметът на Златоград Мирослав Янчев прати общинари да късат плакати на конкурента в балотажа (СНИМКИ)

3 38 137

Страшна простотия се разигра в Златоград  – кметът Мирослав Янчев, който е на власт от далечната 2007-а, се бори за пети мандат с доста селски прийоми, научи Narod.bg. Оялият се градоначалник изпрати верните си общинари не да свършат нещо смислено в името на хората, а да… лепят плакати с безценния му лик и същевременно да късат постери на неговия конкурент на балотажа Величко Сидеров.

Хората тук са потресени от дивотията на Мирослав Янчев, който не подбира методите, само и само да яхне родопската община за още четири години, с което ще е на поста цели 20, ядосва се източникът на Narod.bg.

Реклама

Проверката ни показа, че на първия тур на 29 октомври с криминални похвати Мирослав Янчев получил 3 029    гласа или 47.87% подкрепа.

Конкурентът му Величко Сидеров от ПП-ДБ му диша във врата с 2 496 гласа или 39.44% доверие. Сега въпросът е дали вотът за третия в класацията – Емил Хумчев от БСП, който бе подкрепен от 484 златоградчани, ще отиде за Янчев или за Сидеров. Това може да се окаже решаващо и въпреки лепенето и късането на плакати Мирослав Янчев да бъде изритан от кметството в Златоград, надяват се в родопския град.

3 Коментара
  1. […] РЕЗИЛ в Narod.bg: Кметът на Златоград Мирослав Янчев прати … е публикуван за пръв път на […]

  2. многознайко казва

    Този екземпляр е отдавна за затвора.Как не се накраде-незнам.Като почнеш с мушиите му с евросредства та слезеш на местно ниво.пъкна се от семката на Цветан Цветанов и се търкаля по мегдана все още.Дано спре в някой окръжен затвор…………

  3. dasknqlomij казва

    Най-продаваният продукт за отслабване в света! Килограмите наистина изчезват без диета и спорт, резултатите са видими след седмица. Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, взех го с отстъпка тук:––> https://paply.org/keto

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.