Драма в Narod.bg: Изритан за корупция от „Билла” стана шеф в „Кауфланд” – Иван Иванов със 70 бона заплата лапа кеш от доставчици

3 26 455

Земеделски производители в страната се готвят за протест заради корупция при пласирането на произведените от тях плодове и зеленчуци, гласи нов сигнал до Narod.bg. В основната на проблема стои изританият за корупция от „Билла” Иван Иванов, който е набутан на шефски пост в най-печелившата чуждестранна верига хипермаркети – „Кауфланд”.

Според наличната информация компрометираният мениджър, който получава колосалните 70 000 лева заплата на месец, вдигал телефона на точно определени доставчици на зарзават за магазините на германската верига, защото от тях получавал тлъсти бонуси под масата. Срещу нерегламентирания финансов стимул Иванов пробутвал стоката на въпросните земеделци, докато останалите, които разчитат на конкурентно състезания и предлагане на по-добри продукти, просто не са допускани до щандовете на „Кауфланд”.

Реклама

„Който не плаща, няма как да стане доставчик, става дума за огромни количества, което ти дава сигурност, че ще пласираш това, което си произвел”, обяснява информаторът на Narod.bg.

Германската верига има 15 магазина само в София, общо в страната обектите са 65. Любопитно е, че собственикът на веригите „Лидл“ и „Кауфланд“ – 83-годишният Дитер Шварц, оглави ранглистата на най-богатите германци с активи за 40 милиарда евро.

3 Коментара
 1. многознайко казва

  Дали Шварц някога е опитвал от продуктите които продава и ТУК и ТАМ в Германия…..Верно,че е на възраст дето си хапва само млекце-ма и то фалшиво……….

 2. ricrcy казва

  Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:– https://mub.me/medik

 3. Бойкот казва

  От месец насам Лидл-бг ударно увеличва цените, като успоредно с това провежда информационна заблуждаваща акция чрез лишаване на клиентите от ценова информация за цените за кг, за литър, за бр., ….. ! Даже прекратиха и публикуването на PDF-бошурата си с възможност за изтегляне от клиентите – като екологично замърсяват територията с хартиени брошури от унищожена дървесина!
  Въобще българизацията и циганизацията на Лидл-бг върви с пълен ход по примера на Билла-бг!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.