Има бъдеще! Пробитата кметица от ДПС Десислава Тодорова отиде в историята

1 11 443

Човекът на „Възраждане” Иван Костовски сложи край на управлението на скандалната борованска кметица от ДПС Десислава Тодорова. За Борован идва ново бъдеще и възможност за реално развитие.

Тодорова буквално „завладя” общината, докато въртеше схемите си. Депесарката бе уличена в конфликт на интереси, а управлението бе съпътствано от множество скандали, като последният бе навръх изборите в неделя, когато „Деси на мама” опита отново да всява размирици в изборния ден, пише zovnews.com.

Реклама

Иван  Костовски е роден в с. Борован, на 52 г., има дъщеря и внук. Завършил е Техникума по автотранспорт в селото, занимава се с частен бизнес, трети мандат общински съветник, бил е председател на Общински съвет Борован в мандат 2015 – 2019 г.

Новият кмет иска да промени това, което се случва в общината и заради което тя се нарежда на последните места в региона.

Иска и да покаже на хората, че има и друг тип управление и има намерение не само на думи, но и на дела да превърне Община Борован в едно по-добро място за живеене.

1 Коментар
  1. Арни казва

    Не съм сигурен, че човек на Израждане е по-добре от ДПС.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.