ЕКШЪН: Варненци псуват Благомир Коцев, стотици коли осъмнаха облепени с флаери на топ длъжника (ВИДЕО)

1 9 865

Предизборната кампания за кмет във Варна премина всички нормални граници, след като жители на морската столица осъмнаха с рекламни флаери на топ длъжника с 23 млн. долара борч към „Дойче банк“, напиращ за кмет на морската столица от ПП-ДБ – Благомир Коцев.

Абсурдните реклами залепени на стъклата на колите им, които лишават шофьорите от видимост, а за капак са и трудни изчегъртване, което накара стотици да псуват тариката навръх изборния ден.

Случилото се е и брутално нарушение на закона, който забранява в деня на размисъл преди изборите и в деня на вота да се упражнява каквато и да е агитация. По-късно шмекерът Благомир Коцев се извини се на всички граждани, „които тази сутрин осъмнаха със стикери по стъклата на колите си с моето лице“, като смотолеви, че простотията не било негово дело. До момента, обаче, няма подадена от длъжника жалба в полицията, предаде rns.bg.

От видеото, което публикуваме, се вижда, че на автомобили в центъра на Варна са сложени агитационни материали за гласуване за кандидат-кмета на ПП+ДБ Благомир Коцев. Проблемът е, че те не са поставени под чистачките, например, а са залепени.

Възмутена варненка обясни, че това е посегателство над имуществото й, защото тя не може да използва колата, докато не бъде отстранен флаерът, отнемащ видимостта й напред, както и, че ще пусне жалба за случилото се.

Реклама

Простотията е типична за ПП-тата. Те трудно стоплят какво точно правят и рекламата за тях е водеща. Помислили са, че отпред залепените флаери ще пречат и са ги лепнали отстрани. Но хич не им е хрумнало, че при шофиране трябва да има видимост в четири посоки, коментира варненец.

Варна скоро не е била свидетел на толкова остра кампания от страна на кандидат-кмет. През цялото време Благомир Коцев убеждаваше варненци да гласуват за него с откровени лъжи като тези за шатрите в морската градина – част от семейния комплекс „Хоризонт“, за движението на коли в морската градина – уж нямало и т.н. Хубавото е, че като лице на „Промяната“ във Варна отказа мнозина от виртуалната партия на „харвардци“.

Дивотията на Благомир Коцев е и директно нарушение законите, защото в деня на избори всякаква агитация, включително и тази с флаерите по колите на варненци, е забранена.

1 Коментар
  1. ИСТИНАТА казва

    НЕ ! НЕ !! НЕ,те НЕ го псуват,а САМИ си лепят неговите флаери по колите си!!! Защото им е ПИСНАЛО да се ГАВРЯТ с тях!!! Просто виждат в него СПАСЕНИЕТО !!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.