Чудо в Narod.bg! Уволненият за корупция Красимир Герчев строи вилно селище за €3 млн. с минерална вода на аванта, цани се за кмет на Разлог (СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ)

0 15 841

Изританият за корупция от митниците и за конфликт на интереси от кметския стол в Разлог Красимир Герчев ламти за четвърти мандат на върха в общината, гласи сигнал до Narod.bg. Източникът ни разкри, че отстраненият през март 2022 градоначалник преди време е изхвърлен за корупция и злоупотреби от митниците, което е отразено в съдебното му досие, но след като влиза във властта неудобните факти набързо са изчистени.

Производството за конфликт на интереси срещу Красимир Иванов Герчев пък тръгна през 2020 година по сигнал, че сам се е определил за шеф на проект за ремонт и обновяване на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог и по „втория начин“ получил 8000 лева.

За ужас на Разлог кандидатът за четвърти мандат крие още скелети в гардероба, подчерта информаторът на Narod.bg. Като например факта, че Красимир Герчев с ЕГН 650531**** реално стои зад „Фина Холидей“ ООД с ЕИК 206255337, която формално се управлява от сина му Иван Красимиров Герчев.

Дружеството се занимава с производство на спиртни напитки, извършване на услуги в областта на балнеолечението, общественото хранене, спорта, сделки по покупки, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаване под наем, управление на недвижими имоти, вътрешен и международен транспорт и прочие.

Именно през „Фина Холидей“ пробитият кандидат-кмет строи вилно селище с къщи за гости за колосалните 3 милиона евро, като произходът на парите трябва да установи прокуратурата.

За да е сигурен в успеха на бизнес начинанието бившият митничар си е осигурил, благодарение на кметския пост, концесия за минерална вода – екстра, за която всеки бизнесмен от сферата на туризма може само да мечтае.

Реклама

Откакто влиза в управата на Разлог през 2009-а на проведените частични местни избори Красимир Герчев не е забравил и фамилията си – съпругата му Ирина Герчева е набутана на топло местенце в детска градина „Ален мак“, но това е малката беля – по-голямата е, че спрягат кметшата като реалният кукловод на всички търгове в общината, което отново е работа на държавното обвинение да докаже и накаже.

Единственият наследник на Красимир и Ирина – Иван Герчев, също не е за оплакване – синът върти зъболекарска практика през фирма „Фариемс“ ЕООД, регистрирана на адрес Разлог, ул. „Тодор Александров“ 18.

О, изненада – дружеството е на същия адрес, на който е и семейният флагман „Фина Холидей“, дали е случайно?

За капак, понеже кметският син разполага с рентген, а общинската болница – не, познайте къде се пренасочват пациентите?! Отделно от това Иван Красимиров Герчев е едноличен собственик на „Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Орто-Лаб“ ЕООД.

Красимир и синът му Иван за топ бизнесмените в Разлог

Остава да видим дали компрометираният Красимир Герчев ще успее да се пласира отново в неделя. И кога прокуратурата ще си влезе в роля и ще подпука схемите на петимния за власт кандидат-кмет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.