Смешниците на Сливен: „Кметът“ на мутри и роми Пламен Крумов връща на бял кон Йордан Лечков (ХИТ СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ)

0 14 269

Сливен е потресен! Провалени политически карикатури се пънат за народната любов в опит да яхнат местната власт за личните си финансово-криминални амбиции, предаде репортер на Narod.bg от Града на сините камъни.

Единствените избиратели на Пламен Крумов са от махалите на Сливен и околните села

Именно по тази причина местните са кръстили жадната за власт шайка с подигравателното „Смешниците на Сливен“. Пръв в тази бандитска сглобка е смехотворният политик с футболно минало Пламен Крумов, който сега се опитва да върне друг провален управник със спортен профил – Йордан Лечков.

Според източници на Narod.bg двамата са роднини не по кръв, а по далавери. Не е никаква тайна, че политическата пеперудка Пламен Крумов, бивш СДС лидер, сега кандидат на маргиналната „Пряка демокрация“, от години източва Държавен фонд „Земеделие“ с обществени поръчки като един от най големите бенефициенти.

Единствената подкрепа за ритнитопковеца е от татуираните тарикати на Сливен

В стремежа си да прикрие крупните далавери, Пламен Крумов решил да приюти Йордан Лечков. Двамата явно ще доразкопаят Града на Стоте войводи и ще плячкосат и малкото бизнес, останал в региона, отчаяни са в Сливен.

Тази безизходица ще продължава да кара младите хора да бягат от областния град и да търсят препитание другаде, дори извън България.

Стралджанския футболист бута Лечков през задния вход в общината, но местните помнят какво направи облеченият като папагал бивш национал за града и сега изпадат в паника, че идва втори „гениален” футболист“ в лицето на Пламен Крумов.

Че най-карикатурният образ в цялата кампания в Сливен е Пламен Крумов говорят неговите действия и „елитната“ компания на роми и мутри, с окято се е обградил. Сливналии са наясно, че бившият футболист и бивш лидер на СДС в града от половин година обгрижва ромите в региона, готвейки се за изборите на 29 октомври.

Ромите обичат спонсора си

Реклама

Огромни банкети, шумни партита с чалга до късни доби и ромски пастор в листата заместват смислените политически тези и дебати. Пламен Крумов почти не излиза да говори публично, защото е наясно с липсата на вербални умения, затова и две трети от аудиторията му е в ромските махали в селата.

Натам са насочени и финансите в кампанията му, твърдят запознати. Из града се говори, че Крумов често се движи и в компанията на съмнителни здравеняци с криминални регистрации, докато полицията си затваря очите за начина, по който кандидатът води кампанията си. Никой не разследва и бургаските капитали, които стоят зад ритнитопковецът.

Бившият футболист вече е излязъл от фирмите си, но голяма част от тях са регистрирани в Бургас. Татуирани местни бизнесмени също са подкрепили приятеля си с пари срещу неясно какви ангажименти. Вероятно това е и причината в листата на Крумов да фигурира емблематичния политически номад Ваня Проданова.

Тунингованата палавница преди осем години се кандидатира за кмет на село Ясен като част от коалиция “Заедно за Община Приморско”. Година по-късно Проданова прави остър ляв завой и припознава принципите на АБВ. Тъй като партията на Румен Петков я оставя извън листата за Бургас, през 2019-а Проданова отново пробва късмета си в Приморско, този път – като кандидат на СДС.

През 2021-а от дясна лента Ваня отново прави остър ляв завой като се кандидатира в Сливен, но от квотата на “Изправи се! Мутри вън!”, където местен лидер е Стефан Пасков. Тази година одиозната Проданова явно не е успяла да се договори с “Левицата”, затова отново обръща политическата си ориентация неясно в каква посока, мушкайки се в листата на Пламен Крумов.

За да е пълен водевилът в града на Стоте войводи Минчо Афузов заяви, че Пламен Крумов би бил чудесен заместник-кмет в неговия екип. Това накара сливналии да говорят, че Крумов и Афузов са в негласна коалиция.

В същото време нито Крумов, нито Афузов реално стават за градоначалници. Първият се бута всичко на почти всички избори, а вторият иска да се позиционира в евентуален нов проект на Румен Радев. Двамата отсега гласели сглобка с ПП-ДБ в следващия Общински съвет, за да прилапат апетитни обществени поръчки, общински терени, всичко, което може да бъде монетизирано.

След всички тези водевилни изпълнения сливналии се чудят дали политическите номади ще доведат до балотаж в града или нормалността все пак ще вземе превес. Из социалните мрежи обаче не спира да се коментира, че в града има нова сглобка, наречена иронично „Смешниците на Сливен” – шарена като ризите на Йордан Лечков и със същия управленски капацитет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.