Кандидатът за кмет на София от „Възраждане“ Деян Николов се фука с часовник за 36 000 лв.

1 11 257

Във вторник вечерта на среща със студенти кандидат-кметът за София на „Възраждане” Деян Николов обясняваше под бурни аплодисменти как ще забрани гей парадите. Бдителни гости обаче обърнаха повече внимание на аксесоарите, отколкото на предизборните му опорки.

На лявата китка на 33-годишния младеж се кипреше луксозен часовник „Брайтлинг” за малко над $ 20 000, около 36 000 лева. Буди истинско недоумение откъде точно симпатягата е изкарал пари за часовника с твърде скромната си трудова книжка, чуди се „Уикенд“.

Реклама

Роден в Пловдив през 1990 г., в началото на професионалната си дейност Николов се е занимавал със сайт за онлайн търговия и с фирма за организиране на детски партита на име „Цветка Кокетка”.

През 2011-а става служител в център за сортиране на пратки на „Спиди”, като две години по-късно е повишен до мениджър в куриерската компания.

През 2017 г. работи за няколко месеца като проектен мениджър в „GI Group България” – компания за управление на човешки ресурси. Тогава става и член на „Възраждане”, което явно добре се отплаща, след като е заделил от закуски 36 бона за швейцарско тиктакащо бижу.

1 Коментар
  1. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! казва

    Изобщо всичко, за което лъжеше социалистическата пропаганда, се оказа истина.
    „Възраждане” са бухалката на Боко Тиквата и Шиши Пеевски!
    https://afera-public.us-southeast-1.linodeobjects.com/wp-content/uploads/2023/07/BOKO-BUHALKA3.jpg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.