Новина от МВР: Зелените терористи от „Грийнпийс“ заключили с катинар достъпа до водоохладителната кула на ТЕЦ „Марица 3“

4 9 625

Скандалът с акцията на „Грийнпийс“ на територията на ТЕЦ „Марица 3“ се разраства. Според информация от разследващите органи се оказва, че на 16 октомври зелените „екоактивисти”, досущ като терористична организация, не просто са надраскали един надпис, а са преодолели висока бетонна ограда чрез специална направена стълба, премахнали са металните заградителни съоръжения, които водят към водоохладителната кула и освен, че се изкачили на нея, забележете, блокирали достъпа на други хора с мрежа от синджири, които заключили със специален катинар.

Буди тотално недоумение какво, всъщност, прави държавата вече няколко дни и що за държава имаме? Значи лица – чуждестранни граждани, проникват на територията на топлоцентрала, блокират с катинари достъпа до водоохладителните й съоръжения, цял ден се снимат по телевизиите, а полиция, прокуратура, ДАНС и каквото се сетите, дремят?!

На всичкото отгоре след „акцията” полицаите връчват на „зелените човечета” по един предупредителен протокол и ги пускат по живо, по здраво.

Реклама

Хайде сега си представете това да стане в американска, руска, украинска или израелска централа. В САЩ вече щеше да има мега дело срещу тях, а в другите три страни можеха да им се случат и далеч по-неприятни неща.

На всичкото отгоре когато български алпинисти, повикани от централата да нарисуват на същата тази кулата националното знаме, идват в обекта, изведнъж всички се сещат, че да се катериш по 50-метрови кули е опасно и към ТЕЦ-а хукват всевъзможни органи да преценят, аджеба, може ли да се рисува знаме на кулата и хората, които ще го правят, имат ли квалификация и разрешителни?!?

Значи за българския флаг държавата изприпка да прави проверки, но виж, за преодоляване на ограда, за влизане в чужда собственост, за нахлуване в централа, която дълги години беше студен резерв в случай на нужда, за блокиране на достъпа до нейни съоръжения с катинари и вериги –реакция няма? Къде живеем? В Европа или в някаква нашенска ивица Газа?

4 Коментара
 1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  А бе, мизерници правителствени! Ментални и физически уроди – Денков и Габриел! Три българчета, гостуващи на роднини в Газа, бяха в неизвестност 15 дена. Тук баба им, лекар, пуска молби до Външно да ги търсят. Мълчание. И лъжи по тв от Правителството, че няма информация за български граждани в Газа.

  Днес сутринта тримата внуци се обаждат на българската си баба, че са оцелели в бомбардировка и сега молят някой да ги изведе оттам. Блокът, който е бомбардиран от държавата „А НАС ЗА КАКВО?“ се е срутил пред очите им и е погребал палестинската им баба плюс 40 роднини. Тримата за първи път гостуват в Палестина, не са живели никога там и са сами. Молят България за помощ. Успели са да се обадят, защото са изпросили малко батерия отнякъде.

  А бе, уроди управляващи, спасявайте си гражданите, не да ми се занимавате с еврейската святост, слуги нещастни. Можете да поддържате „клети украински бежанци“ с Майбаси, с по 2000 лв. на месец ! Ама нямате пари да си търсите гражданите, където не ви е угодно на евроатлантическата ориентация.

  Ира Антонова

 2. Шансяо казва

  Походът за мир умря! Да живее Походът за мир! – 22.10.23г., Неделя, 14.00 часа, НДК

 3. Bulgaria is NATO and NATO is Bulgaria или още „Yankee“ Yanev. казва

  Походът за мир умря! Да живее Походът за мир! – 22.10.23г., Неделя, 14.00 часа, НДК

 4. Галина Колева казва

  Напълно подкрепям казаното от Д-р Семерджиев. Срам за България. Не си ценим богатството.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.