ЛУДОСТ: Босът от „Мултигруп“ Николай Вълканов продава жилища по 12 000 лв./кв.м

7 515 011

Вицепрезидентът на „Мултигруп“ – 73-годишният шеф на „Минстрой“ Николай Вълканов, започва строежа на небостъргач, в който цените на жилищата ще достигнат световен рекорд от 12 000 лева за квадратен метър!

Милионерът се радва на доста по-младата си съпруга Румяна Георгиева

Eдна висока сграда при строителните реалности в София днес изглежда никога не остава сама. В градския силует на район „Студентски“ например, 107-метровата сграда на NV Tower на „Г.М. Димитров“ до две-три години ще бъде в компанията на поне две 50-етажни жилищни кули, ако инвеститорите изпълнят плановете си.

NV Tower, както е известно, е сграда на „Минстрой пропъртис“ на Николай Вълканов с впечатляваща архитектура, която предлага 20 хил. кв. м офис площи клас А, четири етажа жилища, паркинг с три подземни нива и много съпътстващи удобства. Кулата излезе на пазара през второто тримесечие на 2021 г. и се радваше на голям интерес от офис наемателите, пише „Капитал“.

Новината сега е, че до нея ще бъде построена още една кула – NV Residences. Проектът е описан подробно са сайта на NV Tower и предварителните резервации за апартаменти в него вече са в ход. Двете сгради с техните общо три тела ще бъдат в общ комплекс.

За идващата седмица е насрочена и първата копка на бъдещата S-Tower – друга 15-етажна кула на метри по на юг. Възложители в нея са „Софавто“, като собственик на парцела, и „АТГ пропъртис“ на двама потомствени бургаски строители, на което е преотстъпено право на строеж.

И трите високи сгради са по протежението на бул. „Г.М. Димитров“ – отляво, гледано към Витоша. И трите са по проект на едно и също архитектурно бюро – „А и А архитекти“, което обещава да са в архитектурен синхрон.

Високите сгради не са новост за района, разгледан по-широко. Отсреща на бул. „Г.М. Димитров“, също близо до метрото, вече са в експлоатация две 50 метрови сгради – с инвеститори „Маркан“ и „Първа инвестиционна банка“, и на „Артекс“. Отсреща през „Драган Цанков“ се намират кулите на „Софарма“ и „Литекс“ с височина 70-80 м. „Зоната е смесена многофунционална, на 300 м от метро, през голям булевард и това по градоустройство позволява дори сгради до 100 м, но над 50 м строителството вече много се оскъпява, което вероятно възпира част от инвеститорите“, обясняват архитекти.

Изобщо към района има голям инвестиционен интерес. Той е с добра транспортна свързаност – между два големи булеварда, до метро и с автобусен транспорт. В рекламните материали на новите проекти като плюс се подчертава многофункционалният му характер – има жилищни квартали, офис сгради, университети, болнични заведения, „Музейко“, магазини, спортни обекти и паркове.

Реклама

Цени от 4-5 хил. евро на кв.м без ДДС

На този фон бъдещата NV Residences тества на жилищния пазар цени от 4-5 хил. евро на кв.м без ДДС, т.е. до 12 000 лева! При това за сграда, която в момента е на етап процедиране на подробен устройствен план и според сайта й очаква строително разрешение до края на годината.

Позиционирана е като бутиков продукт – ще предложи едва 31 луксозни апартамента между 80 и 200 кв. м и два мезонета. В разрез с обичайната практика да се продава на шпакловка и замазка, в случая цените са за апартаменти, завършени „до ключ“ – т.е. с паркет, фаянс, облицовки и пр.

Таваните ще са високи 3 м – колкото в старите кооперации в центъра на София, и сградата ще е с висока енергийна ефективност. Като плюс се изтъква, че бъдещите собственици ще могат да ползват екстрите на NV Tower – спортен и спа център, басейн, козметичен център, пекарна, медицинска клиника, конферентен блок, ресторант, банков клон. Двете сгради ще са свързани с топла връзка на ниво първи етаж, по която ще се стига директно до спа центъра.

Схемата на плащане е 30% на предварителен договор, 10% на кота нула, 20% на акт 14, 30% при завършена фасада и 10% след разрешение за ползване. Таксата за поддръжка ще е 1.5 евро на кв. м без ДДС. Планът е сградата да бъде готова до края на 2025 г.

Вместо офисите на „Минстрой холдинг“

Твърди се, че плановете на Николай Вълканов да строи на мястото на сегашната административна сграда на „Минстрой холдинг“ са отдавна. Първо идеята била за още една офисна сграда, но с несигурността на офисния пазар след пандемията концепцията се променила. Тъй като имало много запитвания за жилищата в NV Tower, на който четирите етажа там не можели да отговорят, се решило тя да е предимно жилищна.

Първите четири етажа на бъдещата сграда все пак ще са с офисна функция. Жилищата ще са от петия до 15-ия. Като цяло NV Residences е замислена с 22 960 кв.м РЗП, 16 960 кв.м от които надземни. Потърсен от „Капитал“, Николай Вълканов не пожела да коментира новия проект.

За отбелязване е, че сградата на „Минстрой холдинг“ изглежда „залепена“ в общ ансамбъл със сгради на Минно-геоложкия институт „Св. Иван Рилски“. В съседство е лабораторният му блок, а малко по на север и аула „Максима“. Технически, а и юридически обаче изглежда частта на „Минстрой холдинг“ (бившата централа на „Мултигруп“) е отделен блок, с отделен идентификационен номер в кадастъра. Твърди се, че това отделяне се е случило още през 70-те години, когато университетът е отстъпил част от сградите си на държавното предприятие „Минстрой“.

Земята от 3 дка за проекта също отдавна принадлежи на Николай Вълканов. Според имотния регистър този септември, неговото дружество „Бългериън еко проджектс“ я е прехвърлило на специализираното дружество за имоти „Минстрой пропъртис“, в което пак той е мажоритарен собственик – очевидно като част от подготовката на строежа. По същия път минава през 2018-2020 г. и теренът за NV Tower. Земята под университетската част е публична държавна собственост.

Двете сгради изглежда ще са залепени и при новия проект. На телефона за продажби на NV Residences обясняват, че това е плюс, защото означава, че в близост няма да се строи. Освен това двуетажната университетска сграда ще остане в подножието на жилищната кула, на нивото на партера и офисите й няма да пречат на гледките от апартаментите. Как новият билдинг изглежда от университетска гледна точка, не се коментира.

7 Коментара
 1. многознайко казва

  Главния архитект на София/ и името му неща да споменавам/ да загрява за дългосрочна „почивка“ в панделата.Може па да нарисува нова сграда на пандиза.Отдавна е нужна.А бе пишма главни архитекте-нали уж този вид сгради щеше да ги изнасяш в периферията на София?Приказки-само приказки каквито ги къдреше и предшественика ти -другото нищожество Диков.Жалки сте-ама да си знаете-има видов ден.И ти Здравков,много здраво ще го усетиш.как не се спря с лезумията си бе?Как?
  А иначе Вълканов даже ефтино ги е обявил…….Още може.И съм сигурен ,че ще се изкупят като топъл хляб…….

 2. ☠️♦️✡️Baлepия Beлeвa✡️♦️ ☠️ казва

  ☞☢️…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Боко-Българоубиецо от ceлo Xepakoвo, CВEЩИ НA ДEЦAТA И BHYЦИТE CИ ДA ПAЛИШ, c винo дa ги пoливaш и CТYДEНИ ДA ГИ ЦEЛYВAШ, ДА УМРЕШ в ЛАЙНА❗❗❗. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸☢️¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸ …¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA CИ❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸.☢️

  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞✋¸¸¸¸¸¸Пpokлeти дa ca Тoдop Зaмфиpkьoв Живkoв-Яшap-Янko, и вcичkи Зaмфиpkьoвци oт Яшapoвия poд, дo дeвeтo koлянo❗❗❗❗❗❗¸¸¸¸¸¸
  .¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Kлaнът нa пpaвeшkитe koпaнapи-бългapoyбийци Живkoви, дa вpи в kaзaн c лaйнa, в дeвeтият kpъг нa Aдa Вo Вek и Вekoв❗❗❗❗❗❗. . ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸.¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸ .¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТИ дa CA❗❗❗❗❗❗¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸☢️

  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞☠️☢️⚠️☮️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/4y42vz
  ➤▶️☢️☮️⚠️☠️Гнyceн мaнгaл-cвoдниk пo Apнayтckи❗❗❗☠️: 350.my/f7xw8oeG

  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞☠️☢️⚠️☮️Beжди Paшидoв e PYCKИ-KГБ aгeнт зa влияниe, a нeгoв мeнтop e KГБeeцa Валентин Златев-Kльoнa❗❗❗☠️

  ☞☠️☢️⚠️☮️Отровите са твърде популярни в масонските братски общества❗❗❗☠️
  ☞☠️☢️⚠️☮️Вeжди-Paшид eфeнди e вeлиk мaстьp oтpoвитeл❗❗❗☠️
  ☞☠️☢️⚠️☮️На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с OТPOВНA лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ❗❗❗☠️
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞☠️☢️⚠️☮️Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ❗❗❗☠️
  ☞☠️☢️⚠️☮️Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацийка в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС-Cлужителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6-те апартамента, а сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретне едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали ❗❗❗☠️
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞☠️☢️⚠️☮️Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала❗❗❗☠️
  ☞☠️☢️⚠️☮️По време на смъртта на МИШО БИРАТА, велиkият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ❗❗❗☠️
  ☞☠️☢️⚠️☮️Зa нeзнaeщитe пoяcнявaм, чe „биpaтa” e koдoвoтo имe нa kokaинa, т.e. МИШО БИРАТА, e бил kokaинoв БOC❗❗❗☠️
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞☠️☢️⚠️☮️Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена-КГБеец Валентин Златев❗❗❗☠️
  ☞☠️☢️⚠️☮️И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник – милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики❗❗❗☠️
  ☞☠️☢️⚠️☮️Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро ❗❗❗☠️
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞☠️☢️⚠️☮️Вежди-Рашид бей е твърде близък с МAФИOЗИТE oт koтилoтo нa ДC❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/se90vz
  ➤▶️☢️☮️⚡Пpaзнeнcтвoтo пo cлучaй 45-гoдишнинaтa нa мyлтaka-мастьр-отровител Beжди Paшидoв нa 14 дekeмвpи 1996⚡❗❗❗☠️⚡:: tiny.cc/wv4zuz
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ➤▶️☢️☮️⚡Aaaмeд-Иcмaил-Дoгaн oт Дpъндap зa пopциитe⚡❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/qsu3vz
  ➤▶️☢️☮️⚡Канибал-Боко-MOШEHИKA от Xepakoвo за уж-поръчания срещу него атентат от Доган-Сопола от Дръндар⚡❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/fsu3vz
  ➤▶️☢️☮️⚡Пocлe Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг, целува ръката на Доган-Сопола от Дръндар⚡❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/lsu3vz

  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ❗❗❗ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ❗❗❗ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEMИЛИЦOНEPOЗAЦИЯ❗❗❗⚡
  ☞⚡☢️⚡☠️☠️☠️Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH❗❗❗❗❗❗⚠️☢️☠️☠️☠️☠️☠️☠️⚡

  ☞☠️☢️⚠️☮️Пoлициятa, пpokypaтypaтa и cъдa в Koнцлaгep-Бългapия cлyжaт нa Дявoлa, зaтoвa нapoдa тpябвa дa взeмe нeщaтa в cвoи pъцe❗❗❗⚡: tiny.cc/pcttuz

  ☞⚡☮️HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT❗❗❗☮️⚡: tiny.cc/w1duuz
  ☞⚡☮️Дa cвaлим цигaн-милициoнepckaтa мaфиoзo-aнтибългapcka пacминa oт влacт❗❗❗☮️⚡: tiny.cc/ka1zuz

  ☞⚡Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа❗❗❗⚡
  ☞⚡Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот❗❗❗⚡
  ☞⚡Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe❗❗❗⚡

  ☞☠️☢️⚠️☮️Kъщитe и koлитe нa cвoдницитe, милициoнepитe, пpokypopитe, cъдиитe и kмeтoвeтe, тpябвa ДA CE ИЗГAPЯТ зaeднo cъc coбcтвeницитe им❗❗❗⚡: tiny.cc/kwczuz
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞☢️⚠️Kмeт – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/5ja2vz
  ☞☢️⚠️Дeпyтaт – OБECBA CE нa жълтитe пaвeтa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/5ja2vz
  ☞☢️⚠️Пoлицaй-ГAД и KPAДEЦ – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/98a4vz
  ☞☢️⚠️Cъceд-ДOHOCHИK и KPAДEЦ – OБECBA CE пpeд блoka, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/98a4vz
  ☞☢️⚠️Cвoдниk – HAБИBA CE HA KOЛ, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/toozuz
  ☞☢️⚠️Tpaфиkaнт нa дeтcka и жeнcka плът – HAБИBA CE HA KOЛ, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/toozuz
  ☞☢️⚠️Пpokypop-Maфиoз – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/98a4vz
  ☞☢️⚠️Cъдия-мpъcниk – OБECBA CE нa мeгдaнa, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/98a4vz
  ☞☢️⚠️Caниpaщ мoшeниk-дoмoyпpaвитeл на панелка – OБECBA CE пpeд блoka, ИЗБИBA сe Ceмeйcтвoтo, Oтнeмa мy ce Имyщecтвoтo❗❗❗⚠️☢️: tiny.cc/98a4vz
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

  ☞☠️☢️⚠️☮️Всички зaптиeтa и cвoдници в МОРГИ и КРЕМАТОРИУМИ❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/hwczuz
  ☞☠️☢️⚠️☮️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/4y42vz

  ☞☠️☢️⚠️☮️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд❗❗❗⚡: tiny.cc/2y42vz
  ☞☠️☢️⚠️☮️ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/5ja2vz
  ☞☠️☢️⚠️☮️ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/6y42vz

  ➤▶️⚡☠️Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/zp6zuz

  ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz

 3. Люба казва

  С 6 по ред съпруга!

 4. Ива казва

  Колкото по-корумпирана е една държава, толкова повече небостъргачи се строят в нея. Жив пример за това е Венецуела.

 5. Интелигентен казва

  Абсолютен, абсолютен, абсолютен, абсолютен, абсолютен
  ДВОЙНИК на Алексей Петров, същата грозотия – МУТРА, същият бандит, същият крадец, същият корумпиран мафиот, същата физиономия, и……..също….жена до него.
  СъъъъъъъъъъъъъъЩият.
  Двойник, сиамски близнак……..СЪЩИЯТ.
  Стреляйте го!
  Да се отърве Нацията от още един мръсен Мръсник.

 6. Коце казва

  Най-красивата сграда в София

 7. Коце казва

  Най-красивата сграда в София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.