Изненада: Ето кой сменя Антон Хекимян в bTV

7 52 339

Шефовете на bTV най-после намериха заместник на Антон Хекимян, който се впусна в битката за кмет на София. На шефския стол се очаква да седне Виктория Бехар, бивш кадър на телевизията, съобщиха високопоставени източници от медията, цитирани от „Марица“.

Чаровната дама ще бъде обявена тези дни официално за директор „Новини, актуални предавания и спорт“, което е реално оперативен пост номер 1. Бехар работи в bTV от създаването на медията до 2014 г. Виктория започна като репортер, после стана редактор, а накрая и изпълнителен продуцент на „Новините“.

Реклама

Напусна заедно с Люба Ризова след скандал с тогавашното ръководство. След това брюнетката беше директор на „Новините“ в „България он еър“. Освободи поста заради покана на Лиляна Павлова да работи в пресцентъра на Министерството за българското председателство на Съвета на ЕС.

От 2019 година датира последната работа на Виктория Бехар, свързана с медиите. Тогава за два месеца беше мениджър „Стратегическо развитие“ на новините в „Нова”, но освободена от ръководството.

Колеги в bTV я описват като безукорен професионалист и кариерист.

7 Коментара
 1. петко пройнов казва

  Страхотен чар,чак тръпки да те побият!От арменец,та на евреин.Следващият сигурно ще е украинец.Май българите приключихме!

 2. ЧИЧКОТО С МУСТАЧКИТЕ казва

  чифутките са сгодни путки

 3. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  Хекимян: До три години ще има места за всички деца в детските градини. Ще построим 37 нови сгради за тях

  Като във вица 20 Окт 2023 13:53ч.
  Тъй като децата намаляват, г-жа Хекимяни обещава ли да ни направи и деца? През времето на Алеко Константинов и Барба Ганиус:
  – Ще изградим училище! Някой от тълпата се обадил: – Ама ние нямаме деца в селото! – И деца ще направим!

 4. Д-р Менгеле казва

  На тая мангалка горните ѝ венци се виждат като на маймуните.

 5. 3 МОРЕЦ казва

  Вяма ли българи/ки Само ЧИФУТляци в тия телевизии (ХЕКИМЯн е еврейскя фамилия)

 6. 3 МОРЕЦ казва

  Няма ли българи/ки Само ЧИФУТляци в тия телевизии (ХЕКИМЯн е еврейскя фамилия)

 7. Со керез казва

  Не бе триморец, първата част на фамилиите им показват име или занаят, а наставката -ян е принадлежност към рода – -ов/ва, -ич, -оглу, -son/sen при викингите. Занаята при арменците обикновено е на турски, вж. Ким Кардаши-ЯН (калдераш/кардераш означава бакърджия, калайджия).
  При мароканските цигани-юдеи фамилията обикновено е турска – вж. Леон Таджер („таджер“, тур. е прекупвач по селата, изкупували са кожи, козина за четки, восък и пр.)
  Лидия Шулева/Биджерано – „биджер“, тур. завалия.
  Бай дъ уей, евреинът Емил Кало (Циганов) бил починал. Е, бог да го прости.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.