КРАЙ с БГ простотията: Елитът на ПП-ДБ се изнасят към Европарламента (СНИМКИ)

6 18 997

Христо Иванов е отстъпил всякакви лидерски функции в ПП-ДБ на Кирил Петков и генерал Атанас Атанасов срещу обещанието да бъде пратен депутат в Брюксел след 8 месеца, научи „Галерия“. Тогава са изборите за Европейски парламент, които да сложат край на мъките на елита в просташка България.

На този мерак се дължи и меката линия, която създателят на „Да, България“ следва в последните месеци – избягва да се конфронтира остро с когото и да било и се старае да звучи консенсусно по всички въпроси.

Иванов има уверенията, че ще е първи или втори в листата на ПП-ДБ, ако двете коалиции още са заедно. Това означава гарантирано избиране за сладката длъжност. Така Христо Иванов искал да се оттегли елегантно от действителната политика, както преди време хитро, го направи опонентът му Сергей Станишев.

Христо и Йорданка се местят в Брюксел

За решението натежало мнението на съпругата на юриста – Йорданка. Самата тя работи в белгийската столица като адвокат в структурите на Европейския парламент. Двамата декларираха официално и жилище от 75 квадрата в Брюксел плюс гараж към него от 16 кв. м. Нищо чудно семейство Иванови да са решили да се преместят изцяло в сърцето на ЕС заедно с двете си деца

Точно като Станишеви, които възпитават децата си в Брюксел, макар Моника да отскача често в София заради медийния си бизнес

Реклама

Заявките в лагера на ПП-ДБ за кариера в Брюксел обаче не са една и две. От „Демократична България“ се цитира усилено името на рошавия Манол Пейков. Според слухове това било цената да отстъпи битката за кметския стол в Пловдив на Ивайло Старибратов.

Още по-жестока е битката при „Продължаваме промяната“ – тук се боричкат Калина Константинова, но и варненският тартор на ПП-тата Даниел Лорер, побутван от властната си съпруга Виолета.

Деница Симеонова иска в Брюксел…

За място в белгийската столица се оглеждала и врачанката Деница Симеонова, родила хита „Просто Киро“.

Симпатичната дупетатка се интересува и без това повече от европейски теми, отколкото от нравите в родния й Северозапад.

Както вече съобщихме, за предварително обещани места вече се чува в ГЕРБ-СДС. На избираема позиция за Европарламента ще бъде поставен и Антон Хекимян, ако не успее да спечели изборите за София. Победа, която засега изглежда почти невероятна.

6 Коментара
 1. Шансяо казва

  На избираема позиция за Европарламента ще бъде поставен и Антон Хекимян, ако не успее да спечели изборите за София. Победа, която засега изглежда почти невероятна.

  Цанов и Николай Марков на разпит в НС – кодовете за машините | Смъртните заплахи от Алексей Петров
  https://www.youtube.com/watch?v=m8JVZQk1VF4

 2. многознайко казва

  Продажници на кило.Пак за гъза-аз да съм добре….Заслужавате да ви линчува народа-пардон-населението на територията.Как не се задавихте от лакомията за власт и собствения си джоб бе.Експериментирате?Само не забравяйте,че рано или късно идва видов ден-я на вас-я на децата ви.Кой от вас нещастници лъжливи ще слезе от стълбата навластта и с наведена глава ще се покае и признае,че от него нищо не става…..Кой?А боричкайте се сами във всичките си избори,които предварително сте си наредили и изтъргували.Лично аз ще чакам ОСВОБОДИТЕЛЯ…..Рано или касно все идва…даже и след 500 години,ама при вас ще е по скоро.

 3. Огнянов казва

  Да се изнесат всички, ама всички до последния, скапан предател българофоб. И черен печат да им ударят, че да се не връщат в България.

 4. Ради казва

  Снимката на Христо!!!! Толкова красноречива!

 5. Со керез казва

  И тази дебилна сган ни представя пред света!
  Да ви припомня коментара, който прочетох в един чужд сайт: Когато влезеш в територия, в която кокошките са по-умни от хората, значи си в България.
  И още един, в Дейли Мейл – Цигански гангстери.

 6. Захария казва

  Тоя освен да си бърка в големия и грозен нос за друго нищо не става!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.