Narod.bg зове: Фенове, „поздравете“ Гонзо за резила срещу Литва – 0888 914 009

2 18 565

България копае дъното и по футбол – от четвърти в света днес националният ни отбор падна от Литва с 0:2 в група G на най-слабите отбори в квалификациите за европейското първенство догодина.

Вината за трагедията е споделена, но няма как да пропуснем една от главните причини – техническият директор на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов – Гонзо.

Narod.bg призовава феновете да звъннат на гелосания спец на 0888 914 009, за да го „поздравят“ за резила.

На Националния стадион „Васил Левски“ тимът на селекционера Младен Кърстаич се изложи отново, а трибуните скандираха „Оставка“.

Реклама

След срамното поражение е сигурно, че сръбският специалист, който пристигна в София с гръмки обещания за класиране на тима на голям форум, ще си хване пътя за Белград.

Нашите са последни в потока с едва 2 точки. И най-вероятно за първи път ще приключи група, била тя за европейско или световно, без да запише победа. Защото следват мачове със Сърбия и Унгария.

До днес съперникът ни нямаше победа в цели 15 срещи. На всичкото отгоре литовците нямаха гол във вратата на противник точно 500 мин. На трибуните пък имаше около 7 хил. зрители, но повечето от тях бяха деца от школите, дошли с родителите и треньорите. И решиха да си тръгнат доста преди последния съдийски сигнал.

Затова – звъннете на Гонзо, покажете му народната любов…

2 Коментара
  1. laco казва

    Трябва за 5 години да извадим националния отбор от всички надпревари и да се изгради само от истински играчи , а не от чалга певци и танциьори

  2. Митю Рогошкия казва

    Помияр долен, който си пуснал номера му и който триеш коментари, щото си продажна и долна мастия…
    Да ти се върнат мръсотиите ти на главата ти, за да се опомниш и спреш с гнусотиите си!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.