Сигнал до Narod.bg: Какво свързва Златко Баретата с кандидат-кмета Кънчо Папазов, изритан от МВР за побой? (ДОКУМЕНТИ + СНИМКИ)

0 15 145

Сигнал до Narod.bg разкри скандални обвързаности между страховития наркобос Златомир Иванов – Златко Баретата от Гурково, местния бизнесмен Кольо Атанасов Колев и техния кандидат за кмет на града Кънчо Папазов, бивш милиционер, изритан от МВР за побой над прокурор.

Аверът на Златко Баретата – Кънчо Папазов, се натиска за кмет на Гурково

Авторът на сигнала, чието име по разбираеми причини ще спестим, пита какво точно е връзката между Златко Баретата, Кольо Атанасов Колев и Кънчо Папазов? Възможно ли е да става дума за пране на пари, укриване на данъци или наркотрафик?

КОЙ е кандидатът за кмет на Гурково Кънчо Папазов?

 ⁃ 10.10.2009 г. в землището на гр. Мъглиж Кънчо Папазов прострелял Д.Р. в областта над глезена на десния крак. Мъжът получил травматично нарушение на дясната тибиална артерия на долния крайник с масивна кръвозагуба, представляващо разстройство на здравето и опасност за живота.

Биг босът Златко Баретата дойде на откриването на кампанията на милиционера Кънчо

 ⁃ Кънчо Папазов е заемал длъжността старшина към РПУ-Казанлък за около една година, след което е бил дисциплинарно уволнен заради нанесен тежък побой над прокурор Константин Банчев в нощен клуб Казанлък.

 ⁃ Кънчо Папазов е собственик на семейната фирма „Топалов транспорт“ ООД .

Видно от годишен доклад за дейността за 2022 г. дружеството реализира приходи от 27 милиона 583 хиляди лв. и разход 27 милиона 508 хиляди лв., като декларира минимална печалба от 67 000 лв. Фирмата има кредит в размер на 16 милиона 562 хиляди лева.

Реклама

 ⁃ Пране на пари? Прикриване на данъци в особено големи размери?

КОЙ е свързаният с него Кольо Атанасов? Колев

 ⁃ Собственик на фирма „Булметал“. От доклад за дейността на фирмата е видно, че при реализирани приходи от 54 милиона 887 хиляди лв. Атанасов декларира и плаща данък печалба само скромните 44 хил. лв.

КОЙ е свързаният с тях Златко Баретата?

 ⁃ По разработка от 2003 г. на Центъра за изследване на демокрацията се счита за едни от най-големите наркобосове в България.

Златомир Иванов си бъбри с хората на площада в Гурково

И още въпроси, на които да отговарят спецслужбите:

– Какво свързва тримата – бизнес, апетити за власт, тъмни сделки?

– Наложена ли е забрана за извършване на внос за Република Турция на фирма „Топалов транспорт“ на Кънчо Папазов?

Златко друса хорце

– Ползвал ли се е от транспортните услуги Златомир Иванов – Баретата?

– Какви стоки са били превозвани от завода на Колю Атанасов ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.