Само в Narod.bg: Кметът на Несебър Николай Димитров създаде фабрика за фалшиви новини, наля 100 000 лв. за плювки по конкурентите

1 10 441

Кметът на Несебър Николай Димитров създаде фабрика за фалшиви новини с единствената цел очерняне на конкурентите на местния вот, издаде пред Narod.bg източник от морския град.

До денят на изборите остават точно 20 дни и явно силно притеснен от факта, който се коментира от всички в Несебър – че този път Николай Димитров ще загуби, кметът решил да действа мръснишки срещу опонентите си.

Фабриката за менте новини на Николай Димитров вече работи на пълни обороти

Информаторът на Narod.bg от Несебър разкриха мръсната схема – Николай Димитров, изплашен за благия си пост и бъдещето си извън хранилката на властта, наел екип, осигурил луксозен офис и всички удобства, дори платил предварително шестцифрена сума – твърди се за над 100 000 лева, за да тръгне фабриката за фалшиви новини.

Целта е ясна – дискредитиране на опонентите за кметския пост на всяка цена – колкото по-черна и опашата е лъжата, толкова по-добре.

Според запознатите с кримисхемата Николай Димитров наредил на наетите „журналисти“ да измислят фейкнюз за всеки един от останалите шестима кандидати, като се темите са от сферата на пикантното – любовни афери, пиянски запои, мутренски истории, сделки за милиони с криминален сюжет и т.н.

Реклама

В агонията си да се задържи всячески на поста за пети пореден път Николай Димитров стигнал дотам да заповяда за един от кандидатите да се напише, че докато живее със съпругата си, има мъж за любовник.

За Николай Димитров няма живот извън кметството, което е най-богатата община в България. Бюджетът за следващата година е 120 000 000 лв. при 30 000 човека население.

Повод за притеснение наистина има – за първи път от много години насам в кампанията за кмет се включиха още шестима претенденти, които имат реален шанс да го съборят въпреки гласоподавателите от общинските предприятия, които създаде с помощта на неколцина общинари за последните 16 години именно с цел да назначават в тях верни гласоподаватели.

Фабриката за фалшиви новини на Николай Димитров е поредното доказателство, че този човек е психически неуравновесен и лабилен, което беше установено още през 2011 година от психиатрите на МВР, които още тогава се произнесоха, че не трябва и не може такъв човек с личностно разстройство да управлява община Несебър.

https://www.flagman.bg/article/28783

Източникът на Narod.bg уточни, че този път Николай Димитров е готов да похарчи цяло състояние не само за покупка на гласове, нещо, за което беше дори прибран от прокуратурата на преднишните местни избори, а и за медийна дезинформация, защото явно знае, че след като загуби изборите при един цялостен одит на работата му като кмет на община Несебър през последните 16 години ще лъснат огромни далавери за стотици милиони, „усвоени“ наши хора и безброй корупционни схеми с високопоставени приятели от партията, която го издигна за първи път за кмет в община Несебър – БСП.

1 Коментар
  1. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! казва

    Не се двоумете!
    https://www.youtube.com/watch?v=wsw9Al9FliM

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.