Първо в Narod.bg: Рекетираният Иван Папазов излиза на бунт, блокира АМ „Тракия“ (СНИМКИ)

3 23 113

Бизнесменът Иван Папазов, един от големите месопроизводители в региона на Пазарджик и кандидат-кмет на областния град, ще блокира магистрала „Тракия“ в знак на протест срещу безхаберието на властта и рекета, на който е подложен от страна на юристи, наети от областната дирекция на БАБХ, респективно Министерството на зедемелието и храните.

Предприемачът осъди Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) на 5 370 000 лева заради без причина избитите 13 000 прасета от неговата свинеферма в с. Априлци, но пари няма.

За капак Папазов, чиято кметска кандидатура е подкрепена от ПК „ЕКОГЛАСНОСТ“, Съюза на тракийските дружества, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и Съюза на пенсионерите, е жертва на рекет от страна на адвокатите на ОДБХ.

Реклама

Абсурдът е, че тарикатите искат 300 000 лева хонорар, иначе нямало да получи и стотинка от присъденото от съда обезщетение.

Според документа, който вече публикуваме, „споразумението“ за рекета е подписано от адвокат Цветелина Димитрова Петкова, вписана в Софийската адвокатска колегия.

Заради цялата абсурдна за държава от Европейския съюз корупционна драма Иван Папазов, работодател на над 200 човека, които трябва да отидат на борсата, ще затвори в сряда магистрала „Тракия“ при отбивката за Пазарджик, за да може потокът от автомобили да се отклони и премине покрай неговите затворени заводи, които е градил след 30 години неуморен труд.

3 Коментара
  1. Prasara казва

    Папазов смешник, защо не кажеш ,че всички сметки са ти запорирани. Искал си да преведат парите в незапорирана сметка и са ти отказали. Дължиш пари на банки и НАП повече от колкото имат да ти изплащат. Поредния крадец и клоун.

  2. Велика казва

    Това са пълни глупости, а и няма никаква правна логика. Защо не си плащате мутри, бе?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.