СКАНДАЛНО: Съветник в МС опасно близък с „крадеца на апартаменти“ доц. Манол Соколов

3 9 805

Съветник в Министерския съвет се оказа опасно близък до „крадеца на апартаменти“ доц. Манол Соколов! Новината съобщи бившият министър на здравеопазването Костадин Ангелов.

Вече ви разказахме, че на 1 септември мистериозно починала Лидия Чакърова, която приписала топ два апартамента в столицата – на бул. „Мария Луиза“ и в кв. „Лозенец“, на началника на клиниката по хирургия в „Александровска болница” доц. д-р Манол Бонев Соколов и на дерматолога д-р Евгения Божикова срещу грижи, но си отива малко след „сделката“.

Покъртителна история. Това написа във фейсбук председателят на комисията по здравеопазване в парламента проф. Костадин Ангелов по повод разследването на Новините на NOVA и Вероника Димитрова за болната жена, която дарява апартаментите си на лекари и след това почива мистериозно.

Реклама

Ето целия пост:

„Любопитно ми е каква ще бъде позицията на министър-председателя Денков. Той често взима отношение по теми, свързани със здравеопазването.

Това, което не знаете обаче е, че съветникът по здравни въпроси на премиера е в близки отношения с доц. Соколов, уличен в журналистическото разследване.

Затова и ще следя с огромен интерес действията на Николай Денков по този въпрос“, заканва се Костадин Ангелов.

3 Коментара
 1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  Като стана дума за доктори:
  ДОЦ.МАНГЪРОВ И ЛЕКАРИ: НАСАЖДАТ СТРАХ ОТНОВО ОТ КОВИД АБСОЛЮТНО НЕОБОСНОВАНО! ЦЕЛТА Е ДА ВИ НАБОДАТ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ РАЗХОДИТЕ СИ И ДА ИЗБЕГНАТ СЪДЕБНО НАКАЗАНИЕ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА УМИШЛЕНАТА МАНИПУЛАЦИЯ!

  До Министерство на Здравеопазването

  До Медиите в Република България

  Декларация от УС на Българския Алианс за достоен живот

  относно зачестилите медийни необосновани твърдения за повишена заболевемост и болестност от Ковид в страната.

  Уважаеми съграждани, представители на медиите,

  Ние, Лекарите от управителния съвет на БАДЖ с тревога наблюдаваме отново, поведението на бившите главни участници, (с медицинско образование, за съжаление) в насаждането на страх както при предишната “епидемична“ обстановка в България: А. Кунчев, Р. Аргирова, И. Христова, Х. Бацелова.

  От 10 дни се всява и натрапва, че отново идва в обществото зараза, пак от Ковид 19, вариант на Омикрона, нов!!!

  Категорично заявяваме, че в страната няма никаква опасност за населението и за общественото здраве от дихателни инфекции! Обстоятелството, че децата се върнаха в училищата и в детските градини, а хората от отпуски, винаги е водило по това време на годината до ръст на дихателните инфекции – това е статистически факт! Болниците, в частта им откъм дихателни инфекции са празни! Всичко това е въпреки подновените опити да се превърнат в клинични пътеки, с покани за хоспитализация и за участие във „експеримент/клинично изпитание” с т.н. „ваксини” срещу ковид.

  Десетки години, този статистически факт не е бил новина! Сега обаче с помощта на медиите се опитват да го направят „гореща новина”. И затова си има причина: България е дала досега над 570 милиона лева за тестове и ваксини. След април 2022 множество от тези тестове, особено по училищата отидоха в кофата за боклук! Т.н. „ваксини”, (все още в експериментален период, между другото), станаха складова безполезна наличност в РЗИ, а над 11 милиона от тях са, частично дарени, друга малка част – продадени, а голямата част поеха към боклука.

  Именно това е причината чиновниците, довели до уплахата хората през 2020 – 2022, организирали „ваксинационни пунктове” в …метро-станциите, отново да са по студията в опит да защитят /меко казано/ „грешната си преценка” преди време. В същото време решението на техните политически поръчители е отново да похарчат обществените пари пак за „ваксини”, вместо за 120 детски градини, за медицински и социални дейности или за пълната акредитация на лабораториите осигуряващи проверка на качеството на пътищата, храните, въздуха, медицината.

  Опитаха се да ни уплашат с маймунски шарки, марбургски трески. Номерът им обаче не мина и затова се върнаха пак към старата тема. Отново с медийни инструменти, а не с научна обосновка.

  Целта е ясна, да ви НАБОДАТ, колкото се може повече, за да оправдаят разходите си и да избегнат съдебното наказание. Чиновниците и слугите на СЗО в България няма да успеят! Освен ако се уплашим и ги послушаме.

  Заявяваме, че БАДЖ внимателно наблюдаваме процесите в обществото и настоятелно призоваваме този процес на плашене с безобидни ситуации да бъде прекратен веднага!

  Очакваме прокуратурата на Република България да се самосезира за предполагаемо насаждане на страх и да постъпи по закон.

  Настоятелно призоваваме родителите да не позволяват децата им да се върнат он лайн заради, страховете на някого, когато и да е и където и да в училищата.

  Обръщаме се към медиите да дават правото и на „различното” /всъщност – научно-обосновано/ медицинско мнение, особено след като е видно, че няма нищо необичайно, камо ли опасно сред народа ни.

  д-р Георги Тодоров

  доц. Атанас Мангъров

  д-р Пламен Пасков

  адв. Нина Ламбова председател на УС на БАДЖ

 2. Д-р Менгеле казва

  Добре де, тоз Манол, след като е доцент, що не лекува и себе си? Аз на доктор с толкова сбъркан метаболизъм не вярвам.

 3. Калина казва

  Аз съм пациент на доц. Соколов и съм абсолютно убедена, че този човек не е способен на неморилани действия спрямо човек в беда. Твърдя го от личен опит. Позор за авторите на тази статия!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.