„Русо гладно нема“: Интимното изкушение на шефа на КТ „Подкрепа“ се намърда в Министерството на икономиката (СНИМКИ)

2 18 043

Борецът за правата на работниците у нас – дългогодишният шеф на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, наследникът на още по-дългогодишния председател на синдиката д-р Константин Тренчев, наистина се бори за работното място на всеки.

Особено, ако е засукана блондинка, към която, както носи мълвата, изобщо не е безразличен от доста години. Както е казал народът: „Русо гладно нема“…

65-годишният Манолов, който е първа писта на протестите с политически привкус, има добри приятели, които са се погрижили много близката до сърцето му Деница Колинс да бъде назначена в Министерството на икономиката, твърдя източници на „Уикенд”.

Реклама

Удобният „враг“ на всяка власт Димитър Манолов се оказа с палав нрав

Според хора от ведомството русата мадама най-изненадващо е заела шефската позиция „началник на отдел Руска Федерация, страни от ОНД и Грузия“ във ведомството.

Димитър Манолов се закача с Деница и във фейсбук

Нейни колеги са категорични, че тя е пристигнала там по втория начин през 2020 г., под ръководството на министър Лъчезар Борисов. Оттогава досега тя е несменяема, но не се е и набивала на очи. Лека-полека „калинките“ стават ясни, както и с количествата несвършена работа, така и с връзките, които са ги докарали. Деница Колинс не криела пред колегите си, че има много близки отношения с „Митко” и почти всеки ден се срещала с него.

Заради работното място на дамата Димитър Манолов явно е поел ангажимент да връща услуги. Според запознати със синдикалния бизнес –  справя се успешно.

2 Коментара
 1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  ДОЦ.МАНГЪРОВ И ЛЕКАРИ: НАСАЖДАТ СТРАХ ОТНОВО ОТ КОВИД АБСОЛЮТНО НЕОБОСНОВАНО! ЦЕЛТА Е ДА ВИ НАБОДАТ, ЗА ДА ОПРАВДАЯТ РАЗХОДИТЕ СИ И ДА ИЗБЕГНАТ СЪДЕБНО НАКАЗАНИЕ! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА УМИШЛЕНАТА МАНИПУЛАЦИЯ!

  До Министерство на Здравеопазването

  До Медиите в Република България

  Декларация от УС на Българския Алианс за достоен живот

  относно зачестилите медийни необосновани твърдения за повишена заболевемост и болестност от Ковид в страната.

  Уважаеми съграждани, представители на медиите,

  Ние, Лекарите от управителния съвет на БАДЖ с тревога наблюдаваме отново, поведението на бившите главни участници, (с медицинско образование, за съжаление) в насаждането на страх както при предишната “епидемична“ обстановка в България: А. Кунчев, Р. Аргирова, И. Христова, Х. Бацелова.

  От 10 дни се всява и натрапва, че отново идва в обществото зараза, пак от Ковид 19, вариант на Омикрона, нов!!!

  Категорично заявяваме, че в страната няма никаква опасност за населението и за общественото здраве от дихателни инфекции! Обстоятелството, че децата се върнаха в училищата и в детските градини, а хората от отпуски, винаги е водило по това време на годината до ръст на дихателните инфекции – това е статистически факт! Болниците, в частта им откъм дихателни инфекции са празни! Всичко това е въпреки подновените опити да се превърнат в клинични пътеки, с покани за хоспитализация и за участие във „експеримент/клинично изпитание” с т.н. „ваксини” срещу ковид.

  Десетки години, този статистически факт не е бил новина! Сега обаче с помощта на медиите се опитват да го направят „гореща новина”. И затова си има причина: България е дала досега над 570 милиона лева за тестове и ваксини. След април 2022 множество от тези тестове, особено по училищата отидоха в кофата за боклук! Т.н. „ваксини”, (все още в експериментален период, между другото), станаха складова безполезна наличност в РЗИ, а над 11 милиона от тях са, частично дарени, друга малка част – продадени, а голямата част поеха към боклука.

  Именно това е причината чиновниците, довели до уплахата хората през 2020 – 2022, организирали „ваксинационни пунктове” в …метро-станциите, отново да са по студията в опит да защитят /меко казано/ „грешната си преценка” преди време. В същото време решението на техните политически поръчители е отново да похарчат обществените пари пак за „ваксини”, вместо за 120 детски градини, за медицински и социални дейности или за пълната акредитация на лабораториите осигуряващи проверка на качеството на пътищата, храните, въздуха, медицината.

  Опитаха се да ни уплашат с маймунски шарки, марбургски трески. Номерът им обаче не мина и затова се върнаха пак към старата тема. Отново с медийни инструменти, а не с научна обосновка.

  Целта е ясна, да ви НАБОДАТ, колкото се може повече, за да оправдаят разходите си и да избегнат съдебното наказание. Чиновниците и слугите на СЗО в България няма да успеят! Освен ако се уплашим и ги послушаме.

  Заявяваме, че БАДЖ внимателно наблюдаваме процесите в обществото и настоятелно призоваваме този процес на плашене с безобидни ситуации да бъде прекратен веднага!

  Очакваме прокуратурата на Република България да се самосезира за предполагаемо насаждане на страх и да постъпи по закон.

  Настоятелно призоваваме родителите да не позволяват децата им да се върнат он лайн заради, страховете на някого, когато и да е и където и да в училищата.

  Обръщаме се към медиите да дават правото и на „различното” /всъщност – научно-обосновано/ медицинско мнение, особено след като е видно, че няма нищо необичайно, камо ли опасно сред народа ни.

  д-р Георги Тодоров

  доц. Атанас Мангъров

  д-р Пламен Пасков

  адв. Нина Ламбова председател на УС на БАДЖ

 2. Олеся Зеленска казва

  Митко ебльото! Бах ти майтапа

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.