Първа стъкмистика: Братът на Любо Пъпката подреди ТОП 5 на кандидатите за София

5 20 659

Най-високо доверие за кмет на София има Васил Терзиев с 33,8%, следван от Антон Хекимян с 23,7% и Ваня Григорова с 13,8 %. Това твърди братът на скандалния медиен бос Любомир Павлов – Любо Пъпката –  Юлий Павлов, който го играе директор на Центъра за анализи и маркетинг, на пресконференция „Електорални нагласи в София на старта на предизборната кампания“ в Националния пресклуб на БТА. Той представи резултатите от социологическото проучване на същата тема.

Както първо Narod.bg съобщи, социология за вътрешна употреба сочи, че кметът на София ще се избере на втори тур, на който се очаква партийте да подкрепят кандидата на ГЕРБ Антон Хекимян, а не аутсайдера от ПП Васил Терзиев.

Юлий Павлов

Реклама

Проучването е проведено в периода 30 септември – 3 октомври от Центъра за анализи и маркетинг между 1003 пълнолетни граждани на София чрез метода пряко стандартно интервю – „лице в лице“.

На четвърто място за кмет на София се нарежда Деян Николов с 10,2% подкрепа, на пето Вили Лилков с 4,6%, следван от Ивайло Вълчев с 3%. Опцията „Не подкрепям никого“ са посочили 2,6% от респондентите, а тези, които не са решили дали и за кого ще гласуват са 3,2%, съгласно данните на проучването.

Близо 46% са решили за кого да гласуват на местните избори, 10% са заявили, че ще гласуват, но не са решили за кого; 15,8% не са решили за кого да гласуват, а около 28 % казват, че по-скоро няма да гласуват, обясни Павлов.

При балотаж, сред вероятните гласуващи около 45,2% са за Васил Терзиев на първи тур, следват 55,7% на втори. За Антон Хекимян процентите за първи тур са 32,7, а за втори 40,3%. Нерешилите да гласуват са 6,7% , а заявилите, че няма да гласуват са 12,1%, сочат данните от проучването.

5 Коментара
 1. Пенчо Доктора от Черни Осъм казва

  С решение на ЦК на БКП Евгений Дайнов е бил зачислен за редовен аспирант. Иван Костов го пратил да установява политически връзки с Москва
  Автор: „24 часа“. Статията е публикувана през 2016 г. Припомняме я поради нейната актуалност.
  Вероятно и заради обучението в Института по история на компартията, Иван Костов 15 години по-късно му подписва официално „пълномощно” да „установи политически контакти в Москва”
  Евгений Александров Дайнов е бил зачислен за редовен аспирант в Института по история на Българската комунистическа партия при ЦК на БКП през 1982 година. Документът, открит от изследовател на българските архиви, бе изпратен на редакционния мейл на „24 часа“….
  https://glasove.com/komentari/s-reshenie-na-tsk-na-bkp-evgeniy-daynov-e-bil-zachislen-za-redoven-aspirant-ivan-kostov-go-pratil-da-ustanovyava-politicheski-vrazki-s-moskva

 2. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! казва

  Братът на Любо Пъпката: „около 28 % казват, че по-скоро няма да гласуват.“
  Ето това е голямата лъжа.

 3. BASBAKAN BOYKO скоро ще цъфнe на „Козяк“ Str за политическо убежище! казва

  Искам с прискърбие да съобщя, че подписаното споразумение между правителството и енергетиците е пълна измама и няма да промени абсолютно нищо. Тези хора ще получат по 36 заплати или 48 – все едно, а ключови мощности ще бъдат ликвидирани, вместо да се инвестира в тяхната модернизация и да се развиват. В замяна „извършителите“ на това престъпление и национално предателство ще получат тлъсти „бонуси“ от плановете за „справедлив“ преход. Част от парите ще отидат за пропаганда и манипулация на населението, за да ни се обясни, че това е най-доброто за нас и така постепенно всичко ще отшуми и ще се размие в цялостната какафония, която е създадена, а българската енергетика ще бъде погребана и ще изпаднем в зависимост от външни производители. Това е!Страхил Ангелов

 4. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист казва

  Напук на социологическите агенции, бъдещият кмет на София ще се казва Ваня Григорова – умна и красива, с невероятна харизма и най-вече проверен и кален в битките борец за справедливост!

 5. Жалка статия! казва

  Когато е една лъжа се каже масово, че е истина, какво става? Всичко още май ви е шега! Тези ли смешни пионки на безродниците искате да ви изпращат на терминала на летището!
  Някои медии злоупотребяват с цел да вдигнат рейтинга без да преценяват последствията! Само че като изчезнат българите и медиите ще са излишни!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.