КУРИОЗ: Кмет във Варна хвърли оставка заради Иван Портних

3 5 443

Един от най-дългогодишните кметове на ГЕРБ в район „Младост“ във Варна – Христо Христов, подаде оставка от партията заради кандидатурата на Иван Портних за втори мандат. „Подадох оставка като председател на районната организация в „Младост“. Заявявам своята лична и категорична позиция против издигането на кандидатурата на Иван Портних за кмет на Варна“, каза Христов.

Много пъти съм изразявал несъгласие с партийни решения, независимо на какво ниво са взети. Неведнъж съм бил против „решения“ с подпис на кмета на Общината, и всички, които ме познават, знаят това. Този път на карта е заложено бъдещето на Варна за още четири години.

Резултатът за избор на кмет не е предизвестен. Всеки политически актьор в крайна сметка ще понесе последствията от своите многомандатни икономически и лични обвързаности. А Варна има нужда от грижа. Кукловодите обаче доказаха, че не разбират това, а единственото, което ги вълнува е да не се скъсат конците.

Реклама

Трудно взех решението да подам оставка като председател на районната организация на ГЕРБ. Но в крайна сметка личното ми убеждение е, че не бива да се правят компромиси, когато става дума за управлението на Варна в следващите четири години.

Благодаря на хората, които години работиха и градиха заедно с мен. Аз продължавам да работя за район „Младост“ и за Варна, но с коалиция „Алтернатива на гражданите“.

Тази коалиция обединява бизнеса, част от големите работодатели на град Варна, които също открито заявяват своето недоволство срещу управлението на Иван Портних. Това е и един от мотивите ми да бъда кандидат за кмет на район „Младост“ от „Алтернатива на гражданите“. Приех да бъда и кандидат за общински съветник от листата на коалицията, подчерта още Христо Христов. 

Още в неговия пост – https://www.facebook.com/hristo.hristov.334839

3 Коментара
  1. глариса казва

    Ха ха ха ицката,най големия рушветчия който познава историята от пирамидите насам ,в Младост НЯМА незастроета зелена прощ ,този лаком гъз издаде разрешения за строеж за всеки метър за който му поискаха,съответно мангизите ме растяха право плопорционално на новите блокове ,този ако го метнат ,НАП ДАНС такива мангизи ще накопаят че свят ще ви се завие,сега плъха бяга от потъващия кораб – революционер го играе хахаха – палячо

  2. Финч казва

    Хвърля се оставката пет минути преди изборите! Хитро! Умен като гербер! Всички сте големи борци на думи.

  3. Роди казва

    Най Крадливия Районен Кмет Рушоветчия е Христо Христов

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.