Хайде, бе? Антон Хекимян папкал по 30 000 лв. на месец в bTV (ЦЯЛАТА ДРАМА)

5 14 233

В петък привечер Антон Хекимян е в директорския си кабинет в bTV. Разписва регулярните молби за отпуски, участва в редакционната „планьорка”, на която се уточнява реда на новините за централната емисия същата вечер, води разговори с водещите на основните публицистични предавания в събота и неделя, включително и „120 минути”, уточнява кои ще са гостите.

Разделя се с колегите си малко след 18 часа, което е необичайно рано за него – като истински работохолик обикновено стои поне до 21 часа в телевизията, и се сбогува с регулярното: „Хайде, до понеделник”.

На следващата сутрин – събота, 23 септември, в 9 часа, той се връща в телевизията, където подава молбата си за напускане. Всички в телевизията са в шок. По ниските етажи тръгват слухове, че отива при конкурентите в Нова телевизия. По обяд вече става ясно, че всъщност се впуска в много по-голямо предизвикателство – влиза в политиката, въпреки че само година по-рано казва в интервю, че тя не е за него и никога не би го направил.

Доскорошният журналист Антон Хекимян, който в началото на седмицата изненадващо беше представен от ГЕРБ като кандидатът на партията за кмет на София, е имал сериозни търкания с ръководния мениджърски екип на bTV, отговарящ за финансите на медията и това е сред водещите причини, повлияли на решението му да приеме офертата на Бойко Борисов за влизане в голямата политика, твърди „Уикенд“.

В понеделник сутринта 39-годишния популярен телевизионер беше регистриран в Общинската избирателна комисия (ОИК) като кандидатът на ГЕРБ за кмет на София, след като два дни по-рано – в събота, сензационно оповести в профила си в социалната мрежа Фейсбук, че напуска bTV, за да приеме ново предизвикателство.

От първата частна национална телевизия мълниеносно обявиха, че приемат с „незабавен ефект“ оттеглянето му, а малко след официалното представяне на Хекимян като кандидат кмет на София, от управата на bTV излязоха с декларация до медиите, че се разграничават от доскорошния си шеф на новините и актуалните предавания, че са спрели достъпа му до нюзрума на bTV и че се въвеждат „редица мерки, които да бъдат приложени през предстоящия изборен сезон, с цел да защити името и репутацията на телевизията като една от най-обективните и надеждни медии в България“.

Заетата оправдателна поза на висшия мениджърски екип на bTV обаче само засили медийния и обществен залп както срещу телевизията, така и срещу Антон Хекимян – чуха се донякъде справедливи обвинения за дългогодишния медиен комфорт, осигуряван от bTV и от подчинените на Хекимян на Бойко Борисов и ГЕРБ.

Източници от нюзрума на bTV разкриха, че е много възможно Антон Хекимян да е бил поканен още преди месец и половина от Борисов за кмет на София въпреки твърдението на доскорошния директор на отдел „Новини, актуални предавания и спорт“ в телевизията, че е получил офертата от Бойко преди седмица.

„Още от средата на месец август в телевизията се мълвеше, че Антон е пред напускане. Той имаше сериозни търкания с висшия мениджърски екип на bTV, ръководен от германеца Ралф Бартолейт – началниците изобщо не бяха доволни от рейтингите на актуалните предавания и сутрешния блок и от развитието на интернет платформите на bTV.

Докато Антон Хекимян беше в отпуск, се заговори, че много често е засичан в компанията на Десислава Атанасова и на Томислав Дончев. Тогава се предполагаше, че се среща с тях във връзка с отразяването на предстоящите местни избори, на никой не му хрумна дори, че Антон ще бъде изборът на Бойко Борисов за кмет на София“, разказва редактор от новинарския екип на bTV.

Според признания на други журналисти от телевизията, от пролетта насам е имало брожение срещу Антон Хекимян във висшия мениджърски екип на bTV, като най-сериозна била конфронтацията с Тонислав Попов – главен финансов директор и изпълнителен директор на „Би Ти Ви медиа груп“.

Босът в сянка Тонислав Попов системно отхвърлял предложенията на Хекимян за увеличаване бройката на щата на репортери и редактори и за плавно увеличение на заплатите и хонорарите на работещите в нюзрума. Исканията на Хекимян за отваряне на кореспондентски бюра на bTV в някои областни градове също не били удовлетворени.

Срещу новоизлюпения политик и доскорошен началник на новинарския отдел имало подмятания за „чалгаризация на телевизията“, и фаворизиране на хора от приятелския кръг на Хекимян.

Реклама

Критиките на висшите мениджъри били насочени основно към водещите на сутрешния блок Златимир Йочев и Биляна Гавазова, които не събирали голям телевизионен рейтинг, срещу прекомерното лансиране на синоптичката Натали Трифонова и неуместните й минижупи, както и срещу нежеланието на Антон Хекимян да пенсионира като водещ на централната информационна емисия Юксел Кадриев.

„Някои от административните шефове на bTV смятат, че Юксел вече не става за водещ на новините заради влошеното му зрение, което не му позволява да чете добре текстовете от аутокюто.

Тази пролет, когото стана известно, че Кадриев живее в общинско жилище в София като крайно нуждаещ се, за което плаща по 80 лева месечен наем, от управата на bTV Ви поискаха от Хекимян да преразпредели Юксел като водещ само на обедните емисии новини и да бъдат наложени други за водещи.

Антон категорично отказа да раздели двойката Юксел Кадриев – Виктория Петрова, която е наричана „герберска“ заради дългогодишната семейна връзка на Виктория Петрова с Красен Кралев от ГЕРБ и заради общинското жилище на Кадриев, дадено му от партията на Бойко Борисов“, разказва дългогодишен служител в bTV.

Хекимян имал търкания и с назначената само преди 3 месеца за директор „Продажби“ на „Би Ти Ви медиа груп“ Велимира Петрова, която опитвала да налага мека цензура и да притиска началникът на новините и обществените предавания репортерите от телевизията да не се задълбочават в „здравните“ теми и далаверите в болниците и Здравната каса заради огромния брой реклами на лекарствени продукти, които съставяли приблизително 30% от приходите от реклами на медиата.

„През последните месеци имаше индикации, че Антон Хекимян може да бъде сменен като шеф на новините заради някои негови спорни решения. Босовете на bTV сякаш сами го тласнаха към решението да напусне телевизията чрез създаването на тежка работна атмосфера и изискването на ежеседмични доклади за работата му“, признал служител на bTV.

Други смятат, че Антон просто е „прегрял” на поста си. Той почти не ползвал отпуска и работел 6 дни седмично по 12-13 часа на ден. Бил същински работохолик – сутрин идвал в 8 и си тръгвал в 21 часа вечерта, задължително се отбивал в редакцията и в един от почивните дни. „Наистина даваше всичко от себе си, но резултатите на новините не бяха добри и рейтингите падаха.

Просто той не успя да се справи като директор – беше добър водещ, но лош администратор и не успя да създаде добра творческа атмосфера. Освен това беше публична тайна, че е пристрастен и се стремеше някои теми, уличаващи ГЕРБ, да не стигат до ефир, или поне да бъдат по-меко поднесени”, разказва дългогодишна репортерка от телевизията.

Антон Хекимян замени Венелин Петков като шеф на „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV през ноември 2020 г., малко след като телевизията беше придобита от чешкия фонд PPF на ексцентричния милиардер Петр Келтер.

Впоследствие Келнер загина в катастрофа с хеликоптер по време на ски ваканция в Аляска, а в началото на 2023 г. се случи голяма управленска рокада на върха на телевизията. Тогава изпълнителният директор и поддръжник на Хекимян – Мартин Швехлак, беше заменен с германецът Ралф Бартолайт, когото всички в нюзрума на bTV сочат като „душмаминът на Антон Хекимян“.

Твърди се, че едно от първите действия на Ралф Бартолайт като шеф на частната телевизия е било свързано с оптимизиране на разходите на медиата – тоест, орязване на парите за авторско новинарско и публицистично съдържание. Заплатата на Антон Хекимян не е била поставяна под въпрос. Като директор на новинарския отдел на bTV роденият в Стара Загора журналист е получавал по 30 000 лева месечно възнаграждение. Отделно взимал и годишен бонус в размер на 50 бона.

„Хекимян предпочете да направи сензационен трансфер в политиката по примера на предшественика си и свой първи ментор в bTV – Николай Бареков, вместо да си остане на ръководния пост с високата заплата и след няколко месеца да бъде заменен с друг от новия началник на телевизията Ралф Бартолайт“, коментират в bTV изненадващото преминаване на Антон Хекимян от „другата страна на барикадата“.

Съмнително е, че Антон Хекимян ще бъде следващият кмет на София. Според социолозите кандидатурата му не бива да бъде подценявана и шансовете му да наследи Йорданка Фандъкова не са нищожни. Дори и да не стане кмет на столицата обаче, той със сигурност ще е в Общинския съвет.

5 Коментара
 1. Малки зелени човечета казва

  А НЕ БЯХА ЛИ ЧЕРНИ ПРЕДИ ТОВА ? НО ПЪК „ГЪНКИТЕ“ НА БЕЛИТЕ… НЛО ВЪВ ВИД НА ПИЦА?
  И СТЕ ДОТАМ, УРОДИ!

 2. Я ся казва

  НАЛИ ЗНАЕТЕ, УРОДИ… ПОСЛЕДНАТА КАПКА РАЗУМ Е БИЛА И ПЪРВАТА!

 3. Асфалт Пашинян казва

  Tиквата обича да работи с АРМЕНЦИ
  ЧАКЪРЯН
  ХЕКИМЯН
  ХАМПАРЦУМЯН
  АГОПЯН
  Обича щот знае че са хора-проводници на Россия и щот са нагли агресивни боклуци досущ кат него

 4. Мариана казва

  НО ПЪК… НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА.. НО ПЪК-ВЪЗКРЪСЕНИЕТО… НО ПЪК ОТНОВО НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ… НО ПЪК – БЕЗСМЪРТИЕТО..

 5. ✞❤️Пешо от Черешките❤️ tiny.cc/dcttuz казва

  ☞♦️☢️✡️…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Дaнo пo-ckopo дa пykнe Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo❗❗❗❗❗❗✡️. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗✡️… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ ДA E❗❗❗❗❗❗✡️¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸✡️☢️¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA E❗❗❗❗❗❗✡️¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸ …¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸.✡️☢️ ¸¸¸.††††††… ПPOKЛEТ ДA E❗❗❗❗❗❗✡️¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸.✡️☢️♦️

  ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️

  ☞♦️☠️☢️Mapицитe HE ca aмepиkaнckи, вoдят ce нa CAЩ-oфшopka, нo иcтинckитe coбcтвeници ca Kocтoв, Бokо и ПИБ❗❗❗⚡♦️☣️: tiny.cc/4ok2vz
  ☞♦️☠️☢️YЖ-Aмepиkaнckитe TEЦ Mapицa 1 и 3 ca coбcтвeнocт нa peгиcтpиpaни в CAЩ Oфшopkи, a в дeйcтвитeлнocт „aмepиkaнцитe“ ca Ивaн Kocтoв-Дpaгaлeвckия-Цигaнин и Лeвoн Xaмпapцyмян (и 2тa ca cвъpзaни c ГPY-Kpeмъл), kakтo и ПИБ-бaнkepитe Цeko Mинeв и Ивaйлo Myтaфчиeв❗❗❗⚡♦️☣️

  ☞♦️☠️☢️Пъpвa инвecтициoннa бaнka [ПИБ] – Нeизвecтнoтo зa Цekо Mинeв и Ивaйлo Myтaфчиeв❗❗❗⚡♦️☣️: 350.my/NF5yMrj8
  ☞♦️☠️☢️Oтидe cи cинът нa вoдaчa oт миcиятa нa Baнгa и Людмилa, Ивaйлo Myтaфчиeв пocлeдвa бaщa cи в oтвъднoтo❗❗❗⚡♦️☣️: 350.my/pUbb490t

  ☞♦️☢️⚡Пъpвият koйтo cтoй нaй-близko зaд Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo e ДС-Aгeнт «Caнkин», школа ГРУ Кременчук – Украйна, пo-извecтeн kaтo дpaгaлeвckия цигaнин Ивaн Kocтoв❗❗❗⚡♦️☣️: tiny.cc/dnk2vz

  ☞♦️☠️☢️Цигaнинa-Kocтoв, Цигaнинa-Бopиcoв и Bалeнтин Злaтeв paбoтят изцялo зa жидo-xaзapckитe интepecи и винaги в yщъpб зa бългapckият нapoд❗❗❗⚡♦️☣️: tiny.cc/n4mtuz

  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

  ☞♦️☠️☢️✡️☣️️От 78 години България е под жидo-цигaн-милициoнepcko ИГO❗❗❗☣️✡️☢️☠️♦️: tiny.cc/zc7wuz

  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Yпpaвлявaт ни пoтoмцитe нa ypoдитe koитo ca изнacилвaли и kлaли бългapи и бългapkи пo тypcko вpeмe❗❗❗☮️☢️☣️☠️♦️: tiny.cc/ob4zuz
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Pитyaлнитe eвpeйckи yбийcтвa в Бъгapия❗❗❗☮️☢️☣️☠️♦️: 350.my/vLgpZNnc
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Жидoвeтe oт ДC-KГБ дokapaxa нa влacт пpeз 1956г. Влашкия циганин Тодор Замфиркьов-Живков❗❗❗☮️☢️☣️☠️♦️: 350.my/fPrlExhl
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Дядo мy нa Тодор Замфиркьов-Живков e цигaнинa koйтo e зaнecъл oтpязaнaтa глaвa нa Бeнkoвckи нa тypцитe❗❗❗☮️☢️☣️☠️♦️
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️A пpa-дядoтo нa Aндpeй Лykaнoв e пpeдaл Лeвckи в Kъkpинckoтo xaнчe, kъдeтo e бил xaнджия жидoвckия бokлyk ❗❗❗☮️☢️☣️☠️♦️
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Oт тakивa poдoвe пpoизxoждaт вcичkитe ни yпpaвници пpeз пocлeднитe 78 гoдини❗❗❗☮️☢️☣️☠️♦️
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Пo вpeмeтo нa пpaвeшkия цигaнин Тодор Живков, вcekи ден имаше oтвличaния, изнacилвaния, yбийcтвa и гpaбeжи извъpшвaни oт мaнгaлитe и милициoнepитe-глaвopeзи, нo ниkъдe нямашe дa пpoчeтeтe зa тoвa, зaщoтo имaшe тoтaлитapнa цeнзyрa, и я няkoй e гъkнaл, a e xвъpлeн нa пpaceтaтa-чoвekoядци в Лoвeч, Бeлeнe или Ckpaвeнa❗❗❗☮️☢️☣️☠️♦️

  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

  ☞♦️☢️Paдeвaтa мaфия e в cимбиoзa с Бokoвaтa мaфия, бизнecмeнитe им и aвepите им ca eдни и cъщи❗❗❗☢️♦️: 350.my/J1SkBGch
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  ☞♦️⚡✡️☣️️Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa❗❗❗☣️️✡️⚡♦️: tiny.cc/0wfzuz
  ☞☢️♦️☮️B xoд e тaйнa и гнycнa МOБИЛИЗAЦИЯ нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco❗❗❗❗❗❗☮️☢️♦️: 350.my/ld13KzoZ
  ☞♦️⚡✡️☣️️Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa❗❗❗☣️️✡️⚡♦️: 350.my/VqVhose4
  ➤▶️♦️☢️✡️☣️️Koзeлa-мapиoнeтka нa Бoko, Цигaн-Kиpy-Лaйнoтo от ceлo Гpaмaдe-Дyпнишko, вoди БГ-Oвцeтe kъм Ykрo-Kлaнницaтa, a пpocтoтo зoмби-cтaдo блee-тъпoyмнo и гo cлeдвa пokopнo❗❗❗☣️️✡️☢️♦️: mub.me/chXV
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
  ➤▶️♦️⚡Бремя цыган❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/pa4zuz
  ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

  ➤▶️♦️☀️☮️Ckaжи-ka дядя❗❗❗☮️♦️☀️: tiny.cc/5h2zuz

  ➤▶️♦️☀️☮️Бей жидов❗❗❗☮️♦️☀️: tiny.cc/edayuz
  ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY МAФИЯTA❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/abx1vz
  ☞⚡✋☣️♦️☢️☮️❌ДOЛY ГHYCHИЯ-БЪЛГAРОУБИЕЦ Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo❌❗❗❗☮️♦️⚡: tiny.cc/9gk2vz
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
  ➤▶️✠❤️❤️❤️☮️✅KЮ oт Tyмбa ДъГe☮️❤️❤️❤️=ЛЪВ✅☀️❤️❤️❤️: tiny.cc/cwk1vz
  ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
  ☞☠️☣️☢️♦️⚡✡️⚠️❌БГ-Пoлицaй=ПPACE❌❗❗❗⚠️✡️☣️☠️⚡♦️✡️: tiny.cc/qow9vz
  ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk=✡️DОMUZ✡️❌☣️♦️✡️: tiny.cc/o230vz
  ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнycнa, дoлнa cвoдничka=✡️Cвинkя-Maтopицa✡️❌☣️♦️✡️: tiny.cc/r230vz
  ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
  ☞☠️☣️☢️♦️⚡✡️⚠️❌БГ-KMET=YШEВA-CBИHЯ-ФEOДAЛ-ЦИГAHOBЪД нa дъpжaвнo KOPИTO❌❗❗❗⚠️✡️☣️♦️☠️⚡: 350.my/lgvo5JK9
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  ☞♦️⚡✡️❎Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа❎❗❗❗⚡♦️
  ☞♦️⚡✡️❎Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички В ТРУДОВИ ЛАГЕРИ доживот❎✡️❗❗❗⚡
  ☞♦️⚡✡️❎Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, БOЙ ДO ПOCИPAНE❎✡️❗❗❗⚡♦️
  ☞☠️♦️☢️⚠️✡️❌Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/4y42vz
  ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
  ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️
  ☞☠️☣️☢️♦️⚠️✡️❌Гнyceн-Maнгaл-Cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH❌❗❗❗⚠️☢️♦️☣️☠️☠️☠️☠️☠️☠️⚡
  ☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️☮️

  ☞♦️⚡XYЙ, XYЙ, XYЙ, зa kypвитe и пeдepacитe c keтчapa, ГOЛЯЯЯM, XYЙ❗❗❗❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/hv11vz

  ☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️☣️
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Всички зaптиeтa и cвoдници в МОРГИ и КРЕМАТОРИУМИ❗❗❗⚠️☠️⚡♦️: tiny.cc/hwczuz
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/4y42vz
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa бългapckият нapoд❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/2y42vz
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/5ja2vz
  ☞☠️♦️☢️⚠️☮️ ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz

  ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

  ➤☢️Bopoшилoвckий cтpeлok 1999☢️: tiny.cc/nua2vz
  ☞☮️Bopoшилoвckий cтpeлok 1999Тоrrеnt☮️: mgnet.me/ertCcFW
  ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

  ➤▶️♦️⚡☠️Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в ТРAПА и отгоре с БУЛДОЗЕРИТЕ❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/zp6zuz

  ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
  ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz
  ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.