Слави изненада с кмет на София (ВСИЧКИ КАНДИДАТИ на ИТН)

1 6 961

Сценаристът и настоящ депутат Ивайло Вълчев е кандидатът на „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на София. Това съобщи лидерът на партията Слави Трифонов във видеоизявление във „Фейсбук“.

Той представи кандидатите за кметове на партията за някои от големите градове. Партията издига над 150 кандидати, каза Слави Трифонов.

За Пловдив кандидат за кмет е депутатът Станислав Балабанов. Той е завършил е „Българска филология“ и „Журналистика“.

За кмет на Благоевград кандидатът е друг депутат на партията – Станислав Богдански. Той има две висши образования – „Публична администрация“ и „Национална сигурност“. Работи в сферата на застраховането.

Настоящият кмет на Благоевград Илко Стоянов беше избран на поста през 2021 г. издигнат от ИТН. Но днес зад кандидатурата му на предстоящите избори застана ГЕРБ-СДС. Биографията на Стоянов показва, че той скача от партия в партия, за да е на гребена на вълната.

Политическата му кариера минава през ГЕРБ, „Глас Народен“ и ИТН, за да бъде издигнат в началото на август 2023 г. от СДС – коалиционен партньор на ГЕРБ в централната власт, на предстоящите избори за нов мандат за кмет на Благоевград. Според регионалния сайт „Струма“ в благоевградската организация на ГЕРБ се е стигнало до тежки спорове относно номинацията му.

„Имаше и такива, които поддържат тезата си, че ГЕРБ ще се обезличи, ако не издигне собствен кандидат, но надделяха мненията, че в момента партията няма друг ход освен подкрепата за Стоянов“, пише медията, като се позовава на свои източници.

Кандидатът на ИТН за кмет на Разград е Мария Господинова – магистър по „Политология и дипломация“ и по „Национална сигурност“.

За кмет на Пазарджик, кандидатът е Тинко Василев, който работи като адвокат от 14 години, специалист по гражданско право.

Кандидатът за кмет на Ямбол е Милко Димитров – магистър по „Право“ и по „Социология“. Има административен опит в сферата на социалните услуги в община Ямбол.

Реклама

За Плевен се издига кандидатурата на театралния режисьор Димо Дешев, поставил повече от 80 спектакъла за 40 години работа. Владее и превежда от няколко езика.

За Видин кандидатът е Милен Милчев – магистър по „Търговия и финанси“, дългогодишен национален състезател и балкански шампион по самбо, собственик на земеделски бизнес.

Ивайло Костадинов е кандидатът за кмет на Варна. Той има четири висши образования, едното от които е „Мениджмънт на водния транспорт“. Развива собствен бизнес.

За Стара Загора кандидатът е Тихомир Тенев – висшист инженер с дългогодишен опит в енергетиката в една от електроцентралите в комплекс „Марица – Изток“.

Момчил Иванов е кандидатът за кмет на Велико Търново. Той е адвокат, магистър по история, доктор по гражданско и семейно право.

Кандидатът за кмет на Враца е Цветан Борисов – бакалавър по „Счетоводство и контрол“ и магистър по „Стопанско управление“.

Тодор Иванов е кандидатът за кмет на Бургас. Той е с две висши образования – „Машинен инженер“ и „Индустриален мениджмънт“. Бил е административен мениджър и управител 17 години на архитектурно дружество. Бил е заместник областен управител на Бургас от квотата на ИТН.

За кмет на Търговище е издигнат Васил Иванов – експерт в областта на туризма. Бил е футболист, в момента се занимава с бизнес.

Анатоли Станев е кандидатът за кмет на Русе – юрист и адвокат. Бил е член на Софийската адвокатска колегия, бил е директор на Регионалната инспекция по околна среда и водите в Русе.

Иван Иванов е кандидат за кмет на Хасково, той е собственик на фирма за таксиметрови услуги в града.

За кмет на Перник е предложен Петър Костадинов – машинен инженер с управленски опит в общински предприятия.

1 Коментар
  1. Олеся Зеленска казва

    Заебе…..те Учиндолсият дългуч.
    „Който кинти Слави даде- него веднага ще
    “ презентира“, като непобедим борец за правда и свобода
    Ех, Слави..Слави- не се задави

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.