Само в Narod.bg: Хасан Азис с десетки милиони и хотели в Турция? Ето защо Доган изрита кмета на Кърджали

2 16 795

„На теб в Кърджали вече ти е тясно“. С тези думи Ахмед Доган ясно показал на Хасан Азис, че вече няма да е кмет на областния град след пет мандата на върха. Източник на Narod.bg от Кърджали разкри кои са причините почетният лидер на ДПС, всъщност истинският и единствен лидер, да изрита от кметската надпревара Хасан Азис и на негово място да постави банкера на Фуат Гювен – Ерол Мюмюн.

В града се говори, че Азис злоупотребявал с властта си като заместник-председател на ДПС с ресор местно самоуправление и регионални съвети, и притискал кметовете на Движението негови фирми да получават всички строителни поръчки.

Депесарите сами разказват са десетки милиони по офшорни сметки след 20-годишното управление на Кърджали, за хотели в Турция и десетки други апетитни имоти, което не убягнало на Ахмед Доган, подчерта източникът на Narod.bg.

Освен това Сокола не бил доволен от своеволието на Хасан Азис да се види с папа Франциск и да проведе личен разговор с водача на 1 милиард католици по света.

Реклама

Срещата на ДПС-кмета с папата стана в края на август във Ватикана, на която Франциск получи уникален дар от Хасан Азис – свещения ключ от Перперикон.

„Г-н кмете, много кметове идват и ми подаряват ключа на своите градове, но Вие сте единственият, който ми подарява ключа от ковчежето на такова свято място“, каза папа Франциск. „Защото Ви имаме доверие, а то е безценно“, отговори му кметът на Кърджали.

Тази сценка особено разстроила мюсюлманина Доган, категоричен е информаторът ни от Кърджали.

ОЧАКВАЙТЕ само в Narod.bg абсурдна връзка на Хасан Азис с топ измамница

2 Коментара
  1. Нашийо казва

    Азис явно е усвоявал според директивите, но поне е интелигентен и възпитан мъж за разлика от пияндето.

  2. J.English MI6 казва

    Доган е прост
    Хадав Азис получи задача ат MIT дя подари ключ на Папата(вътре има чеп с мкрофан и арабска муска с тайни заклинания)
    Ма Доган от 60год уйски вечу му изветрял мозъка

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.